Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi 19. yeni bölüm fragmanı izle Video

Bu Şehir Arkandan Gelecek Dizisi 19. yeni bölüm fragmanı izle Video

Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana gelecek. Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. yeni bölüm fragmanında çifte düğün telaşı yaşanacak. Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. yeni bölümde Alinin final maçı ise nefes kesecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek 19. yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek. Yeni bölümde hem çifte düğün hemde Alinin final maçı heyecanı yaşanacak.

Gülce polise verdiği ifadede Şahini suçlar ve tutuklanmasına sebep olur. Tahliyesi yanan Şahinin geri kalan ömrünü hapiste geçirme tehlikesi vardır. Tüm bu olanlar yüzünden Ali kendini suçlar. Babası hapisteyken şampiyon olup altın kemeri almanın hiçbir anlamı kalmamıştır. Derin ve Rauf, Aliyi tekrardan motive edebilmek için uğraşırlar. Ancak işleri oldukça zordur. Çaresiz kalan Rauf Anne hapisteki Şahinden yardım ister.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 19. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yiğit, Tekinden intikam almak için şansını son bir kez daha deneyecektir. Her şeyi göze alıp tehlikeli bir oyuna soyunur. Gemiye Luiginin Kaçak mallarını yükleyip polise ihbar eder. Amacı Tekinin tarihi eser kaçakçılığından hapsi boylamasıdır. Tekin ise Yiğit ve Belginden bir adım önde olmak için tedbirini çoktan almıştır. Ancak malları ortadan kaybolan Luiginin tepkisi çok sert olacaktır. Sonunda Şahinin mahkeme günü gelip çatar. Gülce, Ali ve ailesinden intikam almaya kararlıdır. Ancak hiç hesapta olmayan biri işin tüm seyrini değiştirecektir.

Büyük finale sadece 1 bölüm kala “Bu Şehir arkandan Gelecek”te çifte düğün telaşı var! Pek çok zorluğa aşklarıyla göğüs geren Ali ve Derin, sonunda mutlu bir aile olabilmek için nikah masasına oturur. Ancak onlarla birlikte birbirlerine olan sevgilerini ebedileştirecek bir çift daha vardır: Şahin ve Nesrin…

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Veyselin kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veyselin hayatını kurtarmanın tek yolu, Alinin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin durumu o kadar kolay kabullenmeyecektir.

Annesi kendi gözü önünde katledilen Yiğit, intikam almaya kararlıdır. Artık kaybedecek hiçbir şeyi yoktur. Gözü dönmüş bir halde Tekinin kapısına dayanır.

Gülce ve Tekinin işbirliğinden haberdar olan Ali, Derin ve Şahin de soluğu Tekinin evinde alırlar. Ancak hiç beklemedikleri bir manzarayla karşılaşırlar. Tekini başına silah dayalı halde bulurlar. Tekinin kurtuluşu bu kez Şahin ve Alinin elindedir.

Şahin, hem Veysel hem de Ali için ellerini kirletmeye razı olur ve Aydemiri kaçırır. Planı, Veyselle Aydemiri takas etmektir. Ancak işler umduğu gibi gitmez. Bu sırada maça çıkan ve babasından haber alamayan Alinin rakibine yenilmekten başka çaresi yoktur. Şahin maç bitmeden oğluna yetişebilmek için elinden geleni yapacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.