Bodrum Masalı 42. bölüm sezon finali herkes bir araya geliyor Video

Bodrum Masalı 42. bölüm sezon finali herkes bir araya geliyor Video

Bodrum Masalı 42. bölüm sezon finali fragmanı yayınlandı. Pazar akşamnları ekrana gelen Bodrum Masalı 42. bölüm sezon finalinde herkes Efe ile Üzümün düğünü için bir araya geliyor; Bodrum Masalı sevenlerine nefes kesen bir sezon finali yaşatmak için bu akşam ekrana geliyor.

Bodrum Masalından nefes kesen sahne! Sezon finali ile bu akşam izleyenlerininn karşısına çıkacak olan Bodrum Masalı dizisinde herkes Efe ile Üzümün düğünü için bir araya geliyor; Soluk soluğa izleyeceğiniz Bodrum Masalı 42. bölüm sezon finali ile bu akşam ekrana geliyor.

BODRUM MASALI 42. BÖLÜM ÖZETİ

Herkes Haydar Efe ile Üzümün düğünü için bir araya geliyor; Bodrum Masalı sevenlerine unutulmaz bir sezon finali yapmaya hazırlanıyor!

Bodrum Masalı sürprizlerle dolu, çok farklı bir bölümle sezon finali yapıyor. Sunun gördüğü rüyaların aksine, Bodrumda düğün havası hakimdir. Haydar ile Üzümün düğünü tüm kahramanlarımızı bir araya getirmiştir. Sadece Su, kötülüğün ve acının adım adım yaklaşmakta olduğunu hissetmiştir.

BODRUM MASALI 42. BÖLÜM FRAGMANI

Mutlu başlayan düğün, tıpkı Sunun gördüğü rüyalar gibi kedere gebedir. Kahramanlarımızın yaklaşmakta olan tehlikeden haberleri yoktur. Aşkla, acıyla ve anılarla sınanacaklarından da…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.