Aşk ve Mavi dizisi 30. yeni bölüm fragmanında miras davası Video

Aşk ve Mavi dizisi 30. yeni bölüm fragmanında miras davası Video

Aşk ve Mavi, ATV ekranlarında yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Bugün yayınlanması beklenen Aşk ve Mavi 30. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Gerek oyuncu kadrosu gerekse sürprizlerle dolu sahneleriyle dizi severlerin gönlünü fetheden Aşk ve Mavi dizisinde İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir.

ATVnin sevilen dizisi Aşk ve Mavide neler olacağı merak konusu.. Aşk ve Mavide İsmet ile Pembenin arası düzelecek mi? Fazıl Beye bir şey olacak mı? Nefeslerin tutularak izleneceği Aşk ve Mavi bu akşam ATV kanalında yayınlanacak. İşte dizisinin yeni bölüm fragmanları ve özeti…

Aşk ve Mavi dizisi yeni bölümde İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir. Refika ve Safiyenin de yardımıyla İsmete bir ders vermeye karar verir. Mavi, Aliden bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını ister ama Ali, umursamaz. Mavi, Aliyi uygulamalı olarak eğitmeye karar verir.

Yıllar sonra ortaya çıkan Cemalin arkadaşı, konakta büyük bir sırrın kapısını aralar.

AŞK VE MAVİ DİZİSİ 30. BÖLÜM FRAGMANI

İsmet, miras davasını çekmeyeceğini söyleyince Cemal çok sinirlenir. Refika ve Safiyenin de yardımıyla İsmete bir ders vermeye karar verir. Mavi, Aliden bebek gelişimi ile ilgili kitaplar okumasını ister ama Ali, umursamaz. Mavi, Aliyi uygulamalı olarak eğitmeye karar verir. Yıllar sonra ortaya çıkan Cemalin arkadaşı, konakta büyük bir sırrın kapısını aralar.

AŞK VE MAVİ DİZİSİ 29. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümünde konaktaki kadınlar beylerin burunlarının sürtülmesi için onları terk etmişlerdi. Fakat Safiye ile Pembe bu olaya daha fazla dayanmakta büyük bir zorluk yaşamıştı. İkisi de kocalarını çok fazla özlemeye başlamışlardı. Diğer taraftan erkekler de kadınlar olmadan hayatlarını idare ettirmek konusunda büyük bir zorluk yaşamaya başlamışlardı.

Aşk ve Mavi dizisinin son yayınlanan bölümü oldukça komik anlara da sahne olmuştu. Safiye özenle kurduğu pasta dükkanını Hasibe’ye emanet olarak bırakmıştı. Fakat Hasibe dükkanda pasta satmak için beklerken pasta almaya hiçbir müşterinin gelmediğini görmüştü. Üstelik Safiye o kadar reklam masrafı yapmasına rağmen hiç müşteri gelmiyordu. Hasibe de pasta yemekten sıkıldığı ve karnı acıktığı bir sırada pastanede kendisine köfte pişirmişti. Dışarıdan köftenin kokusunu alan insanlar bir anda dükkana koşmuşlardır ve köfte siparişi vermişlerdi. Bu yüzden Hasibe bir hayli para kazanmıştı. Ancak Safiye pasta dükkanında köfte satılmasına karşıydı. Bu sebeple Hasibe de çözümü dükkanın bahçesinde köfte satmakta bulmuştu. Ancak Safiye’lerin şikayeti üzerine zabıta Hasibe’nin tezgahını dağıtmıştı.

Öte yandan Cemal ile Fatma arasında da büyük bir gerginlik yaşanmıştı. Cemal, Fatma’ya Ömer ile ilgili uygunsuz laflar edince Fatma bir anda kötü olup sancılanmıştı. Ancak son yayınlanan bölümde bundan çok daha ciddi bir gelişme de yaşanmıştı. İsmet, babası Fazıl’a miras davası açmıştı. Bu miras davası haberini alan Fazıl Bey adeta küplere binmişti ancak İsmet ısrarla davadan vazgeçmiyordu. Mahkeme günü gelip çattığında Fazıl Bey başta olmak üzere tüm erkekler mahkeme kapısına gelmişti. Fakat Fazıl Bey bu düştükleri duruma ve üzüntüye daha fazla dayanamayarak fenalaşmış ve yere yığılmıştı. Ali ve Cemal panik içinde babasına yardım çağırmaya çalışmıştı. Acaba, Fazıl Bey’in sağlığı bu tehlikeli durumu atlatabilecek kadar güçlü müydü?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.