Anne dizisi 31. bölümde Sinanın ölümü göz yaşına boğacak Video

Anne dizisi 31. bölümde Sinanın ölümü göz yaşına boğacak Video

Anne dizisi 31. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Star TVde ekrana gelen Anne dizisi 31. yeni bölümde Şule ve bebeğini kurtarmak için kendi hayatından vazgeçen Sinanın ölümü herkesi yıkıyor. Anne yeni bölüm fragmanında duygusal sahneler dikkat çekiyor.

Anne dizisi 31. yeni bölüm ile bu akşam ekrana gelecek. Anne dizisinde Sinan ölümü şok etisi yaratıyor. Zeynep, Sinanın ölümünün üstesinden gelmeye çalışırken yanında kalan Turnayı da düşünmek zorundadır. Cengiz ve Şule, yanlarında HASANla Kaçak hayatını daha fazla sürdürmemek için Zeynep’le bir pazarlığa girişirler.

ANNE DİZİSİ 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Zeynep, Hasan’ın yokluğunda perişan olan Turna daha fazla üzülmesin diye kendi hislerinden vazgeçerek fedakarca bir seçim yapar. Böylece Cengiz ve Şule kaçak hayatından kurtulur, beklemedikleri bir hayata kavuşurlar.

Ancak Zeynep’in seçimini kabullenmek ailedeki herkes için kolay olmayacaktır. Ablasıyla zıt düşen Gamze ile Cahide’nin arası açılır. Duru, Gamze’yi yumuşatmakla uğraşırken kalp krizini atlatan Cahide ise kötüye giden sağlık durumunu herkesten saklamaya çalışmaktadır.

Zeynep yüzüne bakmak istemediği Cengiz ile pazarlığa oturduğu için kendini suçlarken, Cengiz’in tavrı işleri daha da zorlaştırır. Ancak Şule ve Cengiz, Cahide ve Turna ile ilgili büyük sırrı öğrenince Cengiz yeni bir plan yapar ve oyunu buna göre oynamaya başlar.

Zeynep cephesinde de büyük bir sır açığa çıkmak üzeredir. Zeynep babasının öldüğü yangını sorgulamaya başlar. Zeynep’i durdurmak için Ali’den yardım isteyen Gönül’ün hayattaki en büyük korkusu gerçek mi olacaktır?

ANNE DİZİSİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan, Zeynep’i riske atmamak için Cengiz’in dediğini yapar. Kimseye haber vermeden Cengiz’in saklandığı depoya tek başına gider. Karşılaştığı manzara adeta aklını başından alır. Zeynep’i boynuna geçirilmiş bir iple taburenin üzerinde görür. O an düşünebildiği tek şey karısını ipten kurtarmaktır. Tam da Cengiz’in planladığı gibi Zeynep’e yöneldiğinde, kafasına aldığı darbeyle yığılır.

Cengiz yine yapacağını yapmış, Sinan’ı en zayıf yerinden yakalamıştır. Sinan kendine geldiğinde Zeynep’i yerde hareketsiz yatar halde görür. Zeynep ölüm kalım savaşı verirken, yanı başındaki Sinan’ın eli kolu bağlıdır. Sevdiğine öylece bakıp da yardım edememenin derin ızdırabını yaşar.

Bu acı tablo bile Cengiz’in intikam ateşini söndürmeye yetmeyecektir. O depoda Zeynep’i, Sinan’ı ve hatta son olarak kendisini öldürüp her şeye son vermeyi kafasına koymuştur.

Zeynep’in kaçırılmasının ardından Sinan’ın da ortadan kaybolması herkese Cengiz’i düşündürür fakat yerlerinin bulunması kolay görünmemektedir. Herkes onları bulmak için seferber olur. Şüphesiz bu süreçte en çok acı çekenler yine “anne” lerdir. Gönül ve Zeynep’le hala küs olan Cahide, perişan hale gelirler. Yüreklerinde taşıdıkları sıkıntı görünenden kat kat fazladır. Öyle ki sonunda biri bu yükü taşıyamaz hale gelir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.