Vuslat Dizisi 6. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Vuslat Dizisi 6. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Vuslat 6 Bölüm Fragmanı sesli 11 şubat pazartesi Vuslat 6 Bölüm tanıtımı izle neler olacak. Vuslat Son Bölüm Fragmanı trt1

Vuslat 5 Bölüm özeti

Kalplerde Olanı Allah Bilir

Ferideyi kurtaran Aziz ve diğerlerinin yolu Salih Babanın dükkânına düşer. Faik, yeni eve alışmayı reddetmektedir. Kerem, Fıratı tehlikeli bir durumun içine atar. Feride tüm bildiklerini Yalçına anlatır. Yalçın, Azizi yakalamak için elinden geleni yapar. Nehir, Ferideye bilenmeye devam eder. Fıratın gizli görevi Aziz ve Keremi tekrar karşı karşıya getirir. Mahalleli, Faike unutamayacağı bir iyilik yapar. Salih Baba, geçmişin ve bugünün gizemlerini hâlâ saklı tutar.

Vuslat” Hakkında

Bir aşk yolculuğu nun serüvenini anlatan Vuslat, Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkânsız aşkların hikayelerinden ilham alarak, İbn Arabinin Satranc-ı Urefa oyununun üzerine inşa ediliyor. Bu oyun, İslam tasavvufunda kişinin İnsan-ı Kâmil olma yolculuğundaki 101 basamaktan oluşuyor. Oyunun her basamağındaki maddeler ise iyi insan olmak için gereken temel insani kavramlardan başlayarak, derinleşen bir yapıyı irdeliyor.

Vuslat 5 Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.