Yeni Gelin 16. bölüm ile yeni sezona başlıyor Video

Yeni Gelin 16. bölüm ile yeni sezona başlıyor Video

SHOW TVnin eğlenceli dizisi Yeni Gelin yeni sezona başlıyor. Bu akşam 16. bölümü yayınlanacak olan Yeni Gelin yine herkesi ekran başına kilitleyecek. İşler karışıyor. Bella hayatının en büyük ihanetiyle karşı karşıya kalacak.

Yeni Gelin ekranlara dönüyor. Yeni sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Yeni Gelin bu akşam 16. bölümü ile ekrana gelecek. İşte yeni bölümde merak edilenler…

Bozokların konağı karantina altına alınıp, üzerlerine mühür vurulunca Kalender Ağa ailesinin küçük bir kısmını konakta bırakıp Karadenize yelken açar. Bozoklar artık kaçaktır. Kalender Ağa, karantina süresi boyunca ailesiyle birlikte bir nevi tatil yapacak hem de yıllardır görüşmediği kaynanasıyla, Asiyenin akrabalarıyla vakit geçirecektir. Fakat bu planı yaparken ne kaçaklık hayatının gerçeklerini göz önünde bulundurmuştur ne de Asiyenin akrabalarının ne kadar deli ve gözü kara olduğunu hesap etmiştir. İşler tabi ki sarpa sarar. Bozoklar, Asiyenin baba evine adımlarını attıkları an tüm hesaplar tersine döner. Kalender Ağa, hem Asiyeye resmi nikah yapmak, hem de Asiyenin akrabalarıyla dünür olmak zorundadır.

Kalender ortadaki yanlış anlamayı düzeltmek, Hazarın evli olduğunu söylemek istese de başaramaz. Çünkü Asiyenin amcası deli Şevkiye bunu izah etmenin bir yolu yoktur. Orda kaldıkları sürece bu yalanı sürdürmek zorundalardır. Fakat bu yalan, onların başına tahmin ettiklerinden çok daha büyük bir çoraplar örer. Yalan, yalanı doğurmuştur. Bella ve ailesi evin hizmetlisi olur, Baran hiç görmediği bir kızla evlenmeye zorlanır, Bellanın kısmeti çıkar. İşin içine bir de kaçaklık, jandarma ve ihbarlar girince Bozoklar iyice çıkmaza girer. Kalender Ağa, tüm bunlardan sıyrılmaya çalışırken Asiye ve ailesinin kurduğu tezgahla gelinini kaybetme noktasına gelir. Çünkü söyledikleri yalan masumiyetini yitirmiş; Bella, hayatının en büyük ihanetiyle karşı karşıya kalmıştır. Artık ne bu yalanı, ne de evliliğini sürdürebilecektir.

YENİ GELİN 16. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.