Meryem dizisi 6. bölümde gizli ilişki ortaya çıkıyor Video

Meryem dizisi 6. bölümde gizli ilişki ortaya çıkıyor Video

Meryem dizisi 6. bölüm fragmanları yayınlandı. Meryem dizisi 6. yeni bölümde Oktayın başı belada. Savaş bildiği tüm gerçekleri anlatıyor, işler karışıyor. Oktay sırların açığa çıkmasıyla köşeye sıkışmıştır.

Oktayın başı belada! Savaş, doğru bildiği tüm gerçekleri anlatıyor!

Savaşın kredi çektim diyerek harcadığı paraların arkasındaki gizem gün yüzüne çıkar. Savaş, Oktay ve Meryem arasındaki ilişkinin detaylarını polise ifade verir. Görevini kötüye kullandığını ifade ederek Oktayın köşeye sıkışmasını sağlar.

Savaşın sözlerinden etkilenen Meryem, Oktayın söylediklerine inanmıyor! Peki Meryem sonunda onu korumaktan vazgeçip her şeyi itiraf edecek mi?

Savaş, Oktay ile Yurdal Sargun işbirliğini öğreniyor!

Yurdalın kaçması üzerine, Savaş tutuklanır. Savaş, emniyette ağaç eve Derin ve Oktay’ın beraber geldiklerini öğrenir ve aralarında gizli bir ortaklık olduğundan şüphelenmeye başlar.

Yurdal, Oktay’ın, Turan’ın evinden aldığı dosyanın ödemesini bu kez farklı bir yolla yapacaktır. Plan sorunsuz işleyecek gibi gözükmektedir. Ama Savaşı hesaba katmamışlardır. Oktay’ın, Yurdaldan rüşvet aldığını Meryem’e kanıtlamak üzerdir. Üstelik bu kez tüm kanıtları Meryem’in gözü önüne serecektir.

Meryem yeni bölümüyle Çarşamba 20.00de Kanal Dde!

MERYEM 6. BÖLÜM FRAGMAN 1

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.