Meryem dizisi 4. yeni bölümde Meryeme büyük şok Video

Meryem dizisi 4. yeni bölümde Meryeme büyük şok Video

KANAL Dnin yeni dizilerinden Meryemin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Meryem dizisi 4. bölüm fragmanında Meryem kendisini kurtaran kişinin Savaş olduğunu öğrenip Oktaya hesap soruyor. Yalan söyleyen Oktayın Meryeme verecek bir cevabı yoktur. Meryeme karşı güvenini kaybetmeye başlayan Oktay, Meryemin tüm gerçekleri açıklamasından büyük endişe duyar.

Merakla beklenen her yeni bölümde heyecanla izlediğimiz Meryemin 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Meryem 4. bölümde kendisini Savaşın kurtardığını öğrenince büyük bir yıkıma uğruyor. Oktaya karşı duyguları karışan Meryem gerçekleri açıklayacak mı? Meryem 4. bölümde hani yolu izleyecek? Ateşlerin arasına korkusuzca atlayan Meryemin yaptığı büyük fedakarlık yerini bulacak mı?

MERYEM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem 4. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem, kendisini kurtaran kişiyi öğreniyor? Polislerin de olaya dahil olmasıyla Meryem-Savaş tarafları bu işe nasıl çözüm bulacak?

Gözünü karartarak ateşlerin içerisine giren Meryem, uyandığında karşısında Oktayı görür ve kendisinin onun kurtardığını düşünür. Lakin zamanla bu işin aslını öğrenir ve Oktaya hesap sorar. Meryem, Oktayın neden yalan söylediğini anlamaz ve mantıklı bir cevap bekler. Tüm bu sohbet gerçekleşirken ise polisler de olayların içerisine dahil olmak üzeredir.

Meryem-Savaş tarafları bu duruma nasıl çözüm bulacak?

Meryem, heyecan dolu bölümüyle 23 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00de Kanal Dde!

MERYEM 4. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.