Meryem 4. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara bomba gibi geliyor Video

Meryem 4. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara bomba gibi geliyor Video

Meryem dizisi 4. bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Başladığı günden beridir beğenilerek izlenen ve her yeni bölümü merak edilen Meryemde bu hafta da yeni gelişmeler olacak. Meryem ile Oktayın ilişkisi olduğunu öğrenen Güçlü, bunu ortaya çıkarmaya çalışacak. Oktaya güveni yavaşça kaybolan Meryem ise ondan giderek uzaklaşmaya başlayacak.

Meryem 4. yeni bölümüyle bu akşam KANAL D ekranlarına gelecek. Severek takip edilen dizide aksiyon hiç bitmiyor. Oktaya karşı güveni kırılan Meryem gerçekleri açıklayacak mı? Meryemin birini koruduğunu düşünen Savaş nasıl bir yol izleyecek? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20.00de KANAL D ekranlarında..

MERYEM 4. BÖLÜM ÖZETİ

Meryem ile Oktayın ilişkisi olduğunu öğrenen Güçlü, bunu ortaya çıkarmaya çalışıyor.

Oktayla ilgili olan gerçekleri adım adım öğrenen Meryem, ondan biraz daha uzaklaşır. Savaş, Meryem’in birini koruduğunu düşünür ve gerçeklere ulaşmak için Meryem’i Gülümser’e açtırdığı catering şirketinde işe aldırır. Yurdal, Turan’ı alt etmek için Oktaydan yardım ister. Oktay, göz boyamak için Arifi özel bir kliniğe yerleştirir. Meryem’e bir yalan daha söyler. Güçlü, Meryemin peşindedir. Meryem ve Oktay’ın ilişkisini öğrenmek üzeredir.

MERYEM 4. BÖLÜM FRAGMAN 1

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.