Meryem 3. bölümde Savaş kaza hakkındaki şok gerçeği öğreniyor Video

Meryem 3. bölümde Savaş kaza hakkındaki şok gerçeği öğreniyor Video

KANAL Dnin geçen haftaki son bölümüyle reyting rekorları kıran yeni dizisi Meryemin 3. bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekranlara gelecek olan Meryemde Savaş, ölümle burun buruna gelen Meryemin hayatını kurtarırken aynı zamanda kaza hakkındaki gerçekleri de öğreniyor. Savaş, öğrendiği bu gerçeklik karşısında şimdi ne yapacak?

Meryem dizisi 3. yeni bölümüyle bu akşam Kanal D ekranlarına gelecek. Yeni bölümde beklenen oluyor ve Savaş kaza hakkındaki tüm gerçekleri öğreniyor. Büyük bir şok yaşayan Savaşın ne yapacağı belli değil. Ölümden son anda kurtulan Meryem ise arafta sıkışıp kalmış durumda. Kazanın ayrıntılarını öğrenmek isteyen Güçlü ise Burcu ile hareket etmek istiyor!

MERYEM 3. BÖLÜM ÖZETİ

Savaş ateşlerin içinden Meryemi kurtarır. Meryem, baygın halde onu kurtaranın Oktay olduğunu zanneder. Bu durum Oktay’ın işine gelecektir. Hastanede gözünü açan Meryem, Savaştan şikayetçi olmaz ama Oktay’ın baskılarına dayanamayıp Savaş için uzaklaştırma kararı çıkarttırır.

Turan’ın, Meryem’in yakını olduğunu öğrenen Savaş, bu işte babasının parmağı olduğunu anlar. Meryemden sorularının cevaplarını alana kadar peşini bırakmayacaktır. Meryemin ağzından laf alamayan Savaş, Meryemi kaçırır. Oktay deliye döner. Sırrının açığa çıkacağını düşünen Oktay, her şeyi yapabilecek durumdadır.

Meryem 3. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00de KANAL Dde..

MERYEM 3. BÖLÜM FRAGMAN 1


SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hapse düşen Meryemi hem içeride hem de dışarıda büyük tehlikeler beklemektedir.

Meryem kafasında tüm soru işaretleri ile içeridedir artık. Yurdal Sargun, Meryemin içerde rahat etmemesi için elinden geleni yapacaktır, Meryem tehlikededir. Babasının yoğun bakımda olduğunu öğrenir ve perişan olur…

Oktay babasının yanında olacağı vaadiyle Meryemin güvenini tekrar kazanır. Arifin arkadaşı müsteşar Turan Ersoy olanları duyunca İstanbula gelmeye karar verir. Oktay, yaptıklarının ortaya çıkmaması için Meryemin babasını etkisiz hale getirmeye çalışır. Turan Ersoy, Meryemin dışarı çıkması için çabalayacaktır şayet Meryem hapishaneden çıkarsa hayat hiç de sandığı kadar kolay olmayacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.