Kanatsız Kuşlar 13. bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı Video

Kanatsız Kuşlar 13. bölüm fragmanı büyük merak uyandırdı Video

Kanatsız Kuşlar 13. bölüm fragmanları yayınlandı. Kanatsız Kuşlar 13. bölümde Aysunla Mert oynarken Mertin yere düşmesini gören Muzaffer Aysuna çok kızar. Bu duruma şahit olan Emre ise Aysunu savunurken ikili büyük bir tartışmaya girer. Muzaffer öfkesini alamayıp Emreye tokat atınca yer yerinden oynar. Emre annesi Nefisenin boşanması için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Kanatsız Kuşlar 13. yeni bölümüyle bu akşam ATV ekranlarına gelecek. Merakla beklenen Kanatsız Kuşlar 13. bölümde işler büyük boyutlara taşınıyor. Emre annesinin Muzafferden boşanması için elinden geleni yaparken Nefise ise Zeynepin Onurla yaşadığı aşka karşı çıkmaktadır.

KANATSIZ KUŞLAR 13. BÖLÜM ÖZETİ

Zeynep ve Onurun yakınlaştığını gören Nefise, gözlerine inanamaz ve kızının peşine düşer. Zeynep ise her şeyden habersiz, Onurla doludizgin aşkını yaşamaktadır.

Tuba, Muzafferle vakit geçirmek için Nefisenin bir anlık yokluğundan yararlanır.

Kaan, Cemrenin internette, uygunsuz sitelere düşen fotoğraflarını görür ve Cemre için işler içinden çıkılmaz bir hal alır.

Küçük Aysun, Mertle oynarken, Mertin düştüğünü gören Muzaffer, Aysunu bunun suçlusu sayarak öfkeden delirir. Aysunu savunan Emre ile Muzafferin karşı karşıya gelmesi büyük olayların başlangıcı olur. Emre, intikam hırsıyla, Behzatın sinsi planlarından habersiz, yeniden onunla çalışmaya başlar.

Zeynep için kavga eden Onur ve Ahmetin arasında ise ipler iyice gerilir. Artık, Onurun, Ahmeti mahvetmek için bambaşka bir planı vardır.

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzunun üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksunun kaleme aldığı Kanatsız Kuşlarda başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

Kanatsız Kuşlar 13. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00de ATVde..

KANATSIZ KUŞLAR 13. BÖLÜM FRAGMAN 2

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.