Kalp Atışı 8. yeni bölümde Eylül ve Ali Asaf yakınlaşıyor Video

Kalp Atışı 8. yeni bölümde Eylül ve Ali Asaf yakınlaşıyor Video

SHOW TVnin yeni bölümleri merakla beklenen dizisi Kalp Atışı bu akşam 8. bölümü ile ekrana gelecek. Sürpriz dakikaların yaşanacağı Kalp Atışında Eylül ve Ali Asaf birbirlerine artık daha yakındır. Bu durum bazılarını fazlasıyla rahatsız edecektir.

Eylül ve Ali Asaf artık birbirlerine daha yakındır. Ancak bu yakınlık Selim ve Oğuzun hiç hoşuna gitmemiştir.

Eylülün O masal kahramanları biz olamaz mıyız, ömür boyu bu gözlere bakamaz mıyım sözlerinin dikkat çektiği tanıtımda; Oğuz’un itirafının Eylül’ü şok ettiği; Ali Asaf’ın Sinan’dan Eylül’ün babaannesinin ölümünü sorguladığı sahneler büyük merak uyandırdı.

Sahilde Eylül için hazırladığı romantik sürprizde Ali Asafın Eylüle “biz sevgili miyiz diye sormuştum ya sana. Biz sevgili değiliz Eylül, biz sırılsıklam aşığız” dediği anlar heyecanı arttırdı. Her Cuma ekrana gelen ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Kalp Atışının yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

KALP ATIŞI 8. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“Kalp Atışı”nın 7. bölümünde; Mehmetin geçirdiği büyük motosiklet kazası Eylül’ü çok üzer. Ali Asaf kazanın ardından gerekli tüm müdahaleyi yaparken, tedaviye Sinan’ın karışması olayları çığırından çıkarır. Bahar’ın geçirdiği kötü olay sonrası gösterdiği büyük değişim hem Hastane hem de Ali Asaf tarafından olumlu karşılanır.

Süleyman ve Sinanın, Ziyanur ile gerginliği de oldukça tehlikeli restleşmelere varmıştır. Eylül, hastanede karşılaşmalarının ardından, geçmişine gömdüğü babasının, tekrar hayatına girmek istemesinden oldukça rahatsız olur. Ali Asafın sporcu bir hastası için, hastanede ilk kez gerçekleştireceği uyanık beyin ameliyatı, herkeste büyük ilgi uyandırır.

Esmanın Eylül için hazırladığı sürpriz gece ise, Ali Asaf’ın Eylül’e çocukluğunu hediye etmesi için müthiş bir fırsattır. İkisi arasında ki yakınlaşma Oğuzun canını sıkarken, Ali Asaf ve Eylül bir ilki yaşarlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.