Çocuklar Duymasın Dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı Video

Çocuklar Duymasın Dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı Video

Ekranların sevilen dizisi Çocuklar Duymasın dün akşam son bölümüyle ekranlara geldi. Çocuklar Duymasın 6. son bölümde hard diskin bozulması üzerine Tuna ile Gönülün düğün görüntülerinin silinmesi Gönülü derinden yaraladı. Aralarındaki iletişimi koparmamak adına bu sefer de Gönül, Tuna için özel bir akşam yemeği hazırlıyor ancak Haluk öyle bir şeye sebep oluyor ki Gönül deliye dönüyor! Haluk, Gönülün gazabından kurtulamıyor.

Çocuklar Duymasın 6. son bölümüyle dün akşam KANAL D ekranlarına geldi. Yine büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Çocuklar Duymasın her bölümünde izleyiciden tam not alıyor.

Çocuklar Duymasın 7. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Her seferinde fotoğrafları dijitalden aktarıp eski usül bastırdığı için Taş Fırın Halukla dalga geçen Tunanın harddiski bozulunca, Tuna ve Gönülün düğün videosuna ve fotoğraflarına ulaşılamaz.

Gönül evlilik yıl dönümleri için düğün videosunu izlemek isteyince ortalık karışır. Haluk ve Tuna, hiç kimseye bu durumu çaktırmadan harddiski tamir ettirmeyi başarabilecek midir?

Meltem, Haluk’tan sosyal medyada birlikte bir fotoğraflarını paylaşmasını ve altına romantik cümleler yazmasını ister. Taş Fırın Haluk için bu oldukça zordur. Selçuk’un eski karısı Mary, Türkiyeye geri döner. Amacı Selçukun eski sevgilisini ortaya çıkarmaktır.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00de KANAL Dde

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.