Ateşböceği 8. bölüm De Barış Aslı ya aşık olduğunu itiraf etti Video

Ateşböceği 8. bölüm De Barış Aslı ya aşık olduğunu itiraf etti Video

Ateşböceği 8. bölüm fragmanı yayınlandı. İlk bölüm fragmanında Aslıyı evinden kovan Barış, şimdi de Aslıyı işten çıkartıyor. Ateşböceği 8. bölümde Barış, Aslıya aşık olduğunu dile getirirken aynı zaman da yüzleştiği gerçekler onun sıkışıp kalmasına sebep oluyor.

STAR TVnin fenomen dizilerinden Ateböceğinin 8. bölüm 2. tanıtım fragmanı da yayınlandı. Birinci fragmanda Aslıyı evden kovan Barış, şimdi de Aslıyı işten çıkartıyor. Aslıya aşık olduğunu itiraf eden Barış ise ona aşıkmış gibi değil de ondan nefret edermiş gibi davranıyor. Ailesi için bu şekilde davrandığını ifade etse de Barış duygularına hakim olamıyor. Barış ile Aslının aşkı bitecek mi yoksa bu durum onları daha da çok güçlendirecek mi?

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bir başlangıç mümkün mü?

Gerçeklerle yüzleşmek Barışın arafta kalmasına neden olur Aslı her şeyden habersiz Barışı sıkıştığı araftan kurtarmaya çalışırken kendi korkularıyla da yüzleşmeye karar verir. Yaşananlar yeni başlangıçlara mı açılacak yoksa geri dönülmez pişmanlıklara mı neden olacaktır ?

Ateşböceği bu akşam saat 20.00de star TVde.

ATEŞBÖCEĞİ 8. BÖLÜM FRAGMAN 1

Barışın evine giden Aslıyı Barış evden kovuyor. Hatta o kadar sinirli ki kendi elleriyle evden kapı dışarı ediyor. Peki Aslı Barışı bu kadar kızdıracak ne yapmış olabilir?

Barışın kapısının önünden ayrılmayan Aslı ise kendini affetirmek için vazgeçmiyor ve evin önünden ayrılmıyor. Barış ise camdan Aslıyı seyrediyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.