Türk Malı 6. bölümüyle sezon finali yaptı Video

Türk Malı 6. bölümüyle sezon finali yaptı Video

Türk Malı 6. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Star TVnin sevilen komedi dizisi Türk Malınde yine eğlenceli, kahkaha dolu anlar yaşandı. Türk Malı sezon finali yaparak yaz tatiline girdi. İşte son bölümde yaşanan olaylar..

Aile komedisi Türk Malı dizisi dün akşam yine izleyicileri ekrana kilitledi. Pazar akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Türk Malı 6. bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara bir süreliğine ara verdi. Erman ile Bakiye arasında aşk kıvılcımlarının çarpmaya başladığı Türk Malında neler yaşandı? İşte tüm detaylar.

Evdeki çamaşır makinesi bozulunca; Erman, servis çağırmayı reddedip, makineyi kendisi tamir etmeye kalkışıyor. Ancak, kafası makinenin içindeyken, birden makine çalışmaya başlayınca, başı da makine ile birlikte uzun bir süre dönmek durumunda kalıyor.

Ermanı makineden kurtardıklarında; tüm asabi, sinirli, maço karekterinden arınmış, efendi, çağdaş, modern kafalı bir Erman ortaya çıkıyor.

Modern Erman Kuzu, en başta Bakiye ve çocukların çok hoşuna gitse de; Şehnazın evi ele geçirmek için eve bir “mürebbiye” getirmesi üzerine; bu defa eski Ermana ihtiyaç doğuyor.

Bu sırada, yan komşular Bahattin ve Şaduman çiftinin de “kedi-fare kovalamacası” şeklinde süren evliliklerinde, yine komedi ve macera tavan yapıyor. Bahattin, Valerinin, Türkiyede oturma izni süresinin dolmak üzere olduğunu öğrenince; Valeri, Türk vatandaşı olabilsin diye Rıfkı ile Valeri arasında formalite evlilik yapmaya karar veriyor. Ancak, Valerinin gerçekten de Rıfkıya karşı bir şeyler hissettiği ve gerçekten Rıfkı ile evlenmek istediği ortaya çıkınca, bir kez daha Bahattinin planı elinde patlamış oluyor.

Diğer yan evin genç komşuları Onur ve Deren çifti de, Erman ve Bakiyeyi yeniden sevgili yapabilmek için, onlara “çift terapisi” uygulamaya karar veriyorlar. Ancak, modern Erman ve Bakiyenin medeni ve mantıklı duruşları karşısında, kendi evlilikleri çatırdama noktasına geliyor ve onların da Kuzuları evlerinden uzak tutma planları bir kez daha hüsranla sonuçlanıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.