Seni Kimler Aldı Dizisi 10. bölümüyle final yaptı Video

Seni Kimler Aldı Dizisi 10. bölümüyle final yaptı Video

Seni Kimler Aldı 10. bölümüyle dün akşam son kez ekranlara geldi. Final yapan Seni Kimler Aldı dizisinde nasıl bir son yaşandı? Barış ile Zehra mutlu olabildi mi? İşte Seni Kimler Aldı dizisinin final bölümünde yaşananlar.

ATVde Pazar akşamları yayınlanan Seni Kimler Aldı 10. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle son kez buluştu. Final kararı alan Seni Kimler Aldı dizisinde mutlu mu yoksa mutsuz bir son mu yaşandı? İşte Seni Kimler Aldı final bölümüyle ilgili tüm merak edilenler.

SENİ KİMLER ALDI 10. BÖLÜM FİNAL FRAGMANI

Cahidenin, Eylüle yaptıklarını duyan Aynur çılgına döner. Ondan hesap sormak için karşısına çıkar; ancak Cahidenin kızları hakkında anlattıkları Aynurun içine şüphe tohumları eker. Ceren ise Aynurun öfkesinin Zehraya dönmesini sağlayacak şeytani bir plan yapar. Ceren ana kızın arasını açmayı başaracak mıdır? Volkanın Barışın başına gelenlerle ilgisi olduğunu anlayan Talat ve Suat onu zorla konuşturarak Cerenin Endamı sakladığı eve ulaşır. Uzun süredir felç olan Endamın vereceği bilgi Suatın eline beklenmedik bir koz verir. Suatın Cerenle olan savaşında bu koz onun sonunu getirmeye yetecek midir? Ceren, Endamın hastaneye kaldırılmasıyla öfkelenir ve tüm hıncını Metinden çıkarır. Bunun üzerine Metin, Suata bildiği her şeyi anlatmaya karar verir. Nihayet Ceren köşeye sıkışacak ve sırları açığa çıkacak mıdır? Barış ve Zehra birbirlerine kavuşabilecek midir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.