Adı Efsane 22. yeni bölümde Hakanın kaderi belli olacak Video

Adı Efsane 22. yeni bölümde Hakanın kaderi belli olacak Video

Adı Efsane 22. yeni bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Kanal Dnin sevilerek izlenen dizisi Adı Efsane 22. yeni bölümde Hakan, takıma girebilmek için koçun karşına çıkıyor. Diğer yandan ise Adı Efsanede Sibel, Fikonun karşısına çıkıyor.

Adı Efsane 22. yeni bölüm ile yarın akşam ekrana gelecek. Adı Efsane 22. yeni bölümde Hakan için oldukça kritik bir görüşme gerçekleşecek. Fiko, gülüm diye divane olduğu sevdiği Sibelin, Hakan ile olan öpüşme olayından sonra gemileri yakmıştı. Sibelden uzak durarak bir nebze olsun onu unutmuştur. Çilerin bir önceki bölümde kendisi ile yakınlaşması onun için yeni bir umut olmuştu.

ADI EFSANE 22. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

Sibel ise, yavaş yavaş Fikoya olan duygularında değişimler yaşamaya başlar. Konuşmak istediğini söylediği Fikonun ise, aklını yine karıştırmayı başarır. Kendisi için doğru insan belki de Çilerdir; fakat, Sibelin bu yaklaşımı iki taraftan da uzak durmasını gerektiren bir olaya dönüşür. Fiko, Sibeli affedecek mi? Fiko, daha başlamadan Çilere olan duygularından vaz mı geçecek?

Reyhan ve Nazın gelişi, mahalledeki dengeleri değiştirmeye başlar. Reyhan, Hakan ile yüzleşmeye karar verir. Saklı kalan sırların daha fazla üstünü örtmek istememesi beraberinde yeni olayları getirir.

Hakan, en iyi olabilmek için var gücüyle çalışmaya kararlıdır. Kıvanç, yine karşısına çıkar ve eski hesaplar tekrar gün yüzüne çıkar.

ADI EFSANE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali ve Sadık, Hakan ile ilgili yeni durumu daha kolay kabullenirken Fiko’yu karakteri ve yapmak istedikleriyle büyük bir çatışma beklemektedir.
Bu konuda Fiko’yu ve Hakan’ı en çok zorlayacak kişi Ozan olur. Ozan, Hakan’ın teyzesinin oğludur ve bir süre onlarla yaşamak üzere mahalleye gelir. Cezaevinden yeni çıkmıştır ve ufak tefek mahalle mafyası işleri yapmaktadır. Ozan’ın onlara açtığı bu karanlık yol, Fiko’nun en büyük sınavı olacaktır, tabi Hakan’ın da.

17 sene önce mahalleyi terk edip kendisine yeni bir hayat kuran Reyhan, kocasının ölmeden önce iflas etmesi üzerine kızı Naz ile birlikte eski mahallesine geri dönmek zorunda kalır. Reyhan’ın amacı, eski dost ve hasımlarının olduğu bu mahallede, geçmişin gölgesinden kurtulup hayatta kalmaktır.

Adı Efsane’nin yeni sezonunda Hakan, iyi bir sporcu olmak için var gücüyle çalışıp yükselmek için mücadele ederken en yakın arkadaşı Fiko madalyonun diğer yüzünde karanlık sularda yüzmeye başlayacaktır. Aynı zamanda Reyhan ve Nazın mahalleye gelişi ile eski sırlar gün yüzüne çıkacak ve mahalledeki tüm dengeler alt üst olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.