Vatanım Sensin dizisi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Video

Vatanım Sensin dizisi 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı Video

Vatanım Sensin 37. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin yeni bölümde Seher, Cevdete silah çekiyor. Vatanım Sensin 37. yeni bölümde Dağıstanlı, Yunanları püskürtmek için hazır bekliyor.

Kanal Dnin ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin 37. bölümde neler olacak izleyiciler merakla bekliyor. Vatanım Sensin 37. yeni bölümüyle 14 Aralık Perşembe günü 20.00de Kanal Dde.

VATANIM SENSİN 37. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Vatanım Sensin 37. Bölüm Fragmanı yayında! Dağıstanlı, Yunanları püskürtmek için hazır bekliyor! Seherin hedefi Cevdet oluyor!
Filippos, vatan hainlerini öldüreceğini Cevdete söyleyerek Yunan ordusunu harekete geçmek üzere ileri sürer. Yunanın geldiğini duyan Dağıstanlı, onları püskürtmek için hazır bekleyecektir. Dağıstanlı ile aynı safta çarpışacağını belirten Tevfik, vatan için ölmeye hazır olduğunu söyler.

Türkler arasında çıkan isyanı durdurmak için Cevdetin Dağıstanlının yardımına ihtiyacı vardır. Leon, bu haksız savaşı durdurmak için her şeyini ortaya koymaya hazırdır. Hilal, Leonun bu hareketini onaylamasada engel olamayacaktır. Kerimin ölümünden sonra Seher, hedefine Cevdeti alır. Cevdet, annesinin ve kızlarının gözleri önünde Seherin silahından çıkan kurşunla ölecek mi?

VATANIM SENSİN 37. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.