Veda Mektubu 13. Bölüm Tanıtımı Neler Yaşanacak

Veda Mektubu 13. Bölüm Tanıtımı Neler Yaşanacak

Veda Mektubu 13. Bölüm Fragmanı izle Veda Mektubu Son Bölüm Fragmanı seyret 29 mayıs 2013 pazatesi kanald

Veda Mektubu 12. Bölüm özeti Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın üstlendiği, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay’ın kaleme aldığı dizinin yeni bölümünün konusu şöyle;

Hatice’nin itirafı Mehmet’in bütün dengesini sarsar. Evi terk eder. Geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle babasıyla da yüzleşemez. Arada sıkışır. Alanur’la Ziya ise iletişim kurmadan duramaz haldedir. Evliliğini kurtarmaya çalışan Aslı’nın Mehmet’le buluşmaya giderken başına gelen bir olay, yeni bir kader dönümüdür.

Zengin oyuncu kadrosunun yanı sıra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuşulan Veda Mektubu yeni bölümüyle Pazartesi günü saat 20.00’de Kanal D’de

HİKAYE:

Modern ve güçlü bir iş kadını olan Alanur ile geleneklerine sıkıca bağlı, Antakyalı bir iş adamı olan Ziya geçmişte çok büyük bir aşk yaşamıştır. Bu aşka karşı olan aileleri yüzünden, istemeden ayrılmış ve başka hayatlar kurmuşlardır.

Annesi Seher’in göz bebeği Mehmet; Ziya’nın ileride işlerini bırakmayı planladığı, büyük oğludur.

Dans tutkunu, hayat dolu Aslı; Alanur’un Fransız lisesi son sınıfta okuyan, geleceğinin her hamlesini özenle tasarladığı 19 yaşındaki küçük kızıdır. Alanur ve Ziya’nın yolları, yıllar sonra Aslı ile Mehmet’in aşkıyla bir kez daha kesişir.

Yarım kalan ne varsa bu kez de Aslı ve Mehmet’in aşkına engel oluşturur. Alanur, kendi yaşadıklarından ders çıkararak kızını güvende tutmak için onu Mehmet’ten uzak tutmaya çalışırken Seher ise yıllarca içinde tuttuğu kıskançlığın acısını Aslı’dan mı çıkaracaktır? Ziya, kendi kaderini yaşayan oğlu için üzülse de bu duruma seyirci mi olacaktır? Aslı ve Mehmet herkese meydan okuyup tüm engelleri aşabilecek, aşklarının gücüyle geçmişin yaralarını sarabilecekler midir? Yoksa onlar da Ziya ve Alanur’un yıllar önceki kaderini mi paylaşacaktır?

Veda Mektubu Son Bölüm Fragmanı

Yüz Yıllık Mucize son bölüm fragmanı

Güzel Günler son bölüm fragmanı

Ateş Kuşları son bölüm fragmanı

Adım Farah son bölüm fragmanı

Aile son bölüm fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.