Vatanım Sensin den büyük final İşte 59. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin den büyük final İşte 59. bölüm fragmanı

Vatanım Sensin 59. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. Kanal Dnin sevilen dizisi Vatanım Sensin bu akşam final yapacak. İşte heyecan dolu final bölümünden nefes kesen anlar.

Perşembe akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Vatanım Sensin final bölümünde heyecan dorukta. Vatanım Sensin 59. bölümüyle bu akşam 20.00de kanal Dde.

VATANIM SENSİN 59. BÖLÜMDE NELER OLACAK? (FİNAL)

Cevdetin gizli vazifesini itiraf ettirmeyi başaramayan Filippos, ona karşı oynayabileceği en büyük koz olan Azizeyi ele geçirmiştir. Hilal ve Yıldız ise anne ve babalarının akıbetinden habersiz cepheye gider, yıllardır duydukları cehennemi kendi gözleriyle görürler. Yakup, Şafak Harekatının son hazırlıklarını sürdürürken Leon da Filipposun emriyle Sakarya Cephesine ulaşır. Hilal, Leon, Yıldız ve Yakupun kaderi savaş meydanında şekillenecektir.

Azize ile Cevdet, canları pahasına Filipposun eziyetlerine direnirken takatleri anbean tükenmektedir. Üstelik Yunan Ordusu var gücüyle saldırmakta, Kurtuluş Savaşının en önemli muharebesi sona yaklaşmaktadır. Geriye tek bir soru kalmıştır: Cevdet vazifesinin sonuna gelirken bir hain mi yoksa bir kahraman olarak mı anılacaktır?

VATANIM SENSİN 59. BÖLÜM FRAGMAN (FİNAL)

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yunan ordusu İzmire patlayan bombalarla sarsılmış, artık Cevdet ve ailesi için bir ölüm kalım savaşı başlamıştır. Cevdet, kızlarını İzmirden çıkarabilmek için Azizeyle beraber çabalarken bir yandan da yeni aldığı bir haberle vazifesinin tamamlanmadığını öğrenir.

Oğlunun ölüm haberiyle deliye dönen Filipos hem duraksayan Yunan ordusunu büyük bir öfkeyle harekete geçirmiş hem de Azize ve kızları İzmirde köşeye kıstırmıştır.

Cevdet, Mustafa Kemalin emriyle giriştiği Şafak Harekatı planının selameti için elini çabuk tutmak zorundadır. Ancak bu kez Filiposun elinden kaçması kolay olmayacaktır. Dahası Filipos, Cevdete karşı kullanabileceği en önemli kozu ele geçirmiştir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.