Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 33. Bölüm Sesli Fragmanı 24 Mayıs Özeti

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 33. Bölüm Sesli Fragmanı 24 Mayıs Özeti

Uyanış Büyük Selçuklu Dizisi 33. Bölüm Sesli Fragmanı izle 24 Mayıs Özeti pazartesi trt1

Uyanış Büyük Selçuklu 33. Bölüm özeti Tacülmülk, Terken ve Sabbahın ayrı ayrı fakat bir amaca yönelik istekleri doğrultusunda; Şelemzarı kuşatmak için harekete geçen askerleri zehirlemeyi başarmıştı. Sencer ve Tapar, Şelemzar önlerine geldiklerinde orduda zehirlenen askerler savaşamayacak duruma gelmişti. Fakat yine de Sencer kahramanca bir duruş sergilemiş, Tapar ve yanlarındaki bir avuç adamla Şelemzara girmeyi başarmıştı.
Öte yandan Melikşah, Sencer ve Taparın bir avuç adamla Şelemzar içlerinde kahramanca bir mücadele verdiğini öğrenmişti. Melikşah, Sencer ve Taparı içlerine düştükleri müşkül durumdan kurtaracak mıdır? Yoksa Sencer ve Tapar girdikleri savaşı kendi maharetleriyle mi kazanacaktır?
Sencer, Şelemzarı Sabbah ve Tekişin elinden kurtarmanın yanında Faysalı da yakalayıp Aydoğdunun, Ayazın ve İlteberin intikamını almayı başarabilecek midir? Tekişi yakalayıp hanedan içindeki kargaşaya son verebilecek midir? Selçuklunun en maharetli düşmanı olan Sabbah, acı akıbetine Şelemzarda mı varacaktır?
Tüm bunların yanı sıra Terken, askerlerinin zehirlenmesine rağmen Sencerin Şelemzar kuşatmasına devam ettiğini ve gözden düşürmeye çalıştığı melikin pes etmeye yanaşmadığını öğrenecektir. Bu öğrendikleri neticesinde yaşadığı şokla doğumu erkenden başlayacak ve oğlu Mahmudu doğuracaktır. Veliaht olma ihtimalini düşünerek yıllardır istediği erkek evladı doğurması Terkene nasıl bir avantaj sağlayacaktır?
Son olarak; Mahmudun doğmasıyla yeni bir sürece giren Selçuklu Devletini ne gibi tehlikeler beklemektedir?

Uyanış Büyük Selçuklu 33. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.