Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragmanı Geri sayım başladı

Ufak Tefek Cinayetler 30. bölüm fragmanı Geri sayım başladı

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü için nefesler tutuldu. 30. yeni bölüm ile bu akşam izleyici karşısına çıkacak olan Ufak Tefek Cinayetlerde heyecan dorukta. Sarmaşıkta geri sayım başlıyor. Peki ne için?

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Ufak Tefek Cinayetle yeni bölümde heyecan dorukta. Ufak Tefek Cinayetler 30. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de STAR TVde.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sarmaşıkı meşhur yaza merhaba partisi heyecanı sarmış durumda! Bu partide resmen bir cinayet işlenecek. Çünkü bir şeyi saklamanın en iyi yolu, onu herkesin içinde yapmaktır. Parti günü yaklaşırken herkesin cebinde bir cinayet motivasyonu var, bakalım hangisi gerçekleşecek? Merve, Pelinin Oya-Serhan aşkını çok önceden beri bildiğini öğrendi, işte şimdi kıyamet kopacak! Serhan da Oya konusunda nihayet ipin ucunu yakalıyor. Soruşturmanın kapatılması baş komiser Kemali durdurmaya yetmiyor. Kemal ne yapacak edecek, o katili bulacak. Bu bölüm kimin ölmediğine dair kartlar açılmaya devam ediyor; bakalım kimlerle yüzleşecek Kemal?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 30. BÖLÜM FRAGMAN

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ufak Tefek Cinayetlerde son düzlük başlıyor. Şüphelileri görmeye, cinayetler ilgili büyük bilgiler alıp, sonuca varılmaya başlandı. Kemal hızla çözüme gidiyor. Önüne beklemediği engeller çıksa da, durmaya niyeti yok. Ölmeyenler kimler, görmeye başladık.

Diğer yanda Oya- Merve kapışması sürpriz bir sonuca çıkıyor.

Serhansa araştırmaya karar veriyor. İpin ucundan tutarak, sonuca ulaşmaya, bu kadınların ne sakladığını, bu noktaya nasıl gelindiğini bulmaya kararlı.

Arzu için hesap vakti geldi çattı. Burcu ve Arzu hesaplarını görmek zorundalar artık. Peki bu kapışmada kim ayakta kalacak?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.