Üç Kız Kardeş Dizisi 7. Bölüm Fragmanı 5 Nisan Seyret

Üç Kız Kardeş Dizisi 7. Bölüm Fragmanı 5 Nisan Seyret

Sevilen yeni dizi Üç Kız Kardeş 7. Bölüm Fragmanı merak konusu. Üç Kız Kardeş Son Bölüm Fragmanı izle Üç Kız Kardeş Dizisi 7. Bölüm Fragmanı 5 Nisan Seyret kanalD

Üç Kız Kardeş 6. Bölüm özeti: Türkan Minenin yakınlığını iyi niyetli bir arkadaşlık olarak gördüğü için Somerle arasındaki sorunları paylaşır. Mine, Türkanın evliliğini yıkmayacağını ve bunun için mücadele edeceğini anlar ve Somere karşı daha büyük bir kıskançlık içine girer.

Rüçhan Minenin hamile olduğunu öğrenmiş ve onu artık daha büyük bir tehlike olarak görmeye başlamıştır. Onu Somerden uzaklaştırmak için artık daha büyük hamlelere ihtiyaç duyar ve harekete geçer. Rüçhanın bu hareketi Mine ve Somer arasından ciddi gerilimlere neden olur.

Sadık Fatih için çektiği parayı kaptırmış sıkıntı içindedir. En büyük korkusu da bunu Nesrinin öğrenmesidir. Fatih ise abisini köşeye sıkıştırmakla kalmayıp ailenin içinde daha büyük bir krize neden olur. Dönüşün arkadaşı için yazığı mektup, Derya ve Serdarla olan ilişkisinde büyük gerilimlere neden olur.

Türkan, boşanmama kararından sonra Someri kazanmak için artık savaşması gerektiğini anlar ve Rüçhanın baskılarına rağmen dik durmaya ve mücadele etmeye devam eder.

Üç Kız Kardeş, yeni bölümleri ile her Salı akşamı saat 20.00 de Kanal D’de

Üç Kız Kardeş 7. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.