The Flash 7. sezon 17. bölüm fragmanını izle

The Flash 7. sezon 17. bölüm fragmanını izle

The Flash 7. sezon, önümüzdeki hafta dizinin 150. bölümüyle geri dönüyor. Bunu yapmadan önce, Heart of the Matter, Part 1 için yepyeni fragmana göz atın.

The Flash bir dönüm noktası bölümü için hazırlanıyor. Doğru, Arrowverse dizisinin merakla beklenen 150. bölümü neredeyse geldi!

Ancak dizinin nasıl kutlandığı hakkında konuşmadan önce, bu gelecek bölümün aynı zamanda 7. sezonun iki bölümlü finalinin 1. Kısmı olarak da hizmet edeceğini belirtmek önemlidir. Hiç şüphe yok ki çok şey olacak, ama şüphesiz Central Cityde gerçekleşen Godspeed War ile ilgili her şeye sahip olacak.

Büyük bölüm için çok heyecanlıysanız, The CW 150. bölüm için yepyeni bir fragman yayınladığı için şanslısınız. Aşağıda kontrol edin.

The Flash 7. sezon, 17. bölüm tanıtım fragmanını izleyin

Heart of the Matter, Part 1 başlıklı 150. bölüm, gelecekten gelen Barry ve Irisin çocukları Bart ve Nora West-Allenın merakla beklenen gelişini görecek . Şovun en son bölümünü gördüyseniz, çiftin ortaya çıktığını ve Barryyi tamamen şokta bıraktığını bileceksiniz.

Anıtsal bir taksit, bu, Jordan Fisherın ikonik takıma adım atması ile Bart Allen/Impulseın şovda ilk kez görüneceğini gösteriyor. Aynı derecede anıtsal olan Jessica Parker Kennedy, Nora West-Allen/XSin yeni bir versiyonu olarak geri dönüyor (önceden 5. sezonda tam zamanlı rol oynadıktan sonra).

Resmi özet, şok edici bir sırrın aile uyumunu tehdit ettiğini söylediğinden, ebeveynler ve çocuklar arasında bir miktar gerginlik olabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.