Teşkilat 65. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Teşkilat 65. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

Teşkilat 65. Bölüm Fragmanı izle Teşkilat Son Bölüm Fragmanı seyret

Teşkilat 64. Bölüm özeti
Tetikçinin kendisi olduğunu öğrenen Ömer’in hedefinde Halit Başkan vardır. Francis’in başına silah dayaması ile Ömer köşeye sıkışır. Tetikçinin Ömer olduğunu anlayan Zehra’nın ise zor bir inisiyatif alması gerekir. Bu açmaz tüm dengeleri alt üst edecektir. Hartley’in gelecek planlarına ulaşmanın yolunun Frederick’ten geçtiğini gören ekip üyeleri, Frederick’i ele geçirmek için kolları sıvar. Ömer ve Zehra, sahada çetin bir mücadele verirken; Kuzey Irak’ta kaosun içinde olan ekibin başarılı olmaları için tek bir seçenekleri vardır. Bu seçenek yeni bir yolun başlangıcı olacaktır.

TEŞKİLAT KONUSU NE?
Teşkilat’ın operasyonu başarıyla sonuçlanmasına rağmen Ömer ve Zehra peşlerine düşen düşmanlardan dolayı rahat bir nefes alamamıştır. Frederick’in Türk istihbaratının elinde olduğunu öğrenen Hartley, ekibi Kuzey Irak’tan çıkarmamak için tüm gücünü seferber eder.

Yavaş yavaş düşmanına ulaşmaya çalışan Efkar için ise hareket etme zamanı gelmiştir. Uzay ve Gürcan, yeni bir çıkış planı üzerinde çalışırken; Ömer ve Zehra’nın sahada bulundukları cendereden kurtulma çabaları, onları tehlikeli bir yola sokacaktır.

Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: Teskilat 65 Bolum Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.