Survivor 2020 113. Bölüm Sesli Fragmanı 20 Haziran İzle

Survivor 2020 113. Bölüm Sesli Fragmanı 20 Haziran İzle
Survivor 2020 113. Bölüm Fragmanı 20 Haziran Cumartesi Survivor 2020 113. Bölüm Sesli Fragmanı 20 Haziran İzle

Survivor 2020 19 Haziran 2020 112. Bölüm Tanıtımı | Survivorda müthiş ödül! Hangi takım kazanacak?

TV8 ekranlarında yayınlanan Türkiyenin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı Survivor 2020nin 112. bölüm tanıtımı yayınlandı. Survivor 2020’de yarışmacılar bu akşam müthiş bir ödül için karşı karşıya gelecek.

Özel bir jetin yarışmacıları alacağı daha sonra teknede muhteşem bir partiyle devam edecek olan ödül için yarışmacılar parkurda son ana kadar yarışacaklar. İşte Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler 112. Bölüm Tanıtımı.

İşte Survivor Panoram yorumcularının açıklamaları: Melisa Emirbayer: 2 ay önce söylemiştim aralarında büyük bir kavga çıkacak diye. Yasin haklıyken haksız duruma düştü. Yasin burada haklı. Anlatış şekli yanlıştı. O matara Ardahana gelseydi, kafasını yarsaydı? Onun da Survivor hayatını tehlikeye atacaktın. Araya çok güzel bir Berkan vardı. Berkan girmeseydi, durum diskalifiyeye kadar gidebilirdi. Çünkü Yasinin kredisi kalmamıştı. Bora Edin: Yasin yanlış anlamakta haklı ama bu bir şike değil. Sonu kötü bir şeyle sonuçlanacak bir şey olsa şike olurdu. Şaibeli bir durum olabilir. Burada bir şike yok ama farklı bir şey var. Yasinden farklı şekilde bir yol izlenmiş. Yine söylüyorum, Ardahana helal olsun. Ben olsam orada o tepkiyi veremezdim. Bence Yasin hata yapıyor. En önemli noktaya geldiler, ev ya da araba ödülü olacak ve yararlanyamacak. Matarayı atmaman gerektiğinin farkındasın ama ardından hakaretler ediyosun. Demek ki farkında değilsin. Hakan Hatipoğlu: Mesela orada Ardahanın burnu kırıldı ve Ardahana dönüp, Teşekkürler Ardahan bundan sonra Survivorda yoksun deseler sen Yasin olduğunu düşün, Survivora devam ediyorsun. Ardahan, Adanaya evine gidiyor. Ben olsam yarışmayı bırakırım vicdan azabından. Bu güzel bir durum değil. Yasin bir atasözü olsa, Keskin sirke küpüne zarar bunu dövme yaptırsın, alnına yazsın gezsin bence. MasterChefte bir Yasin izledik, çok sevimli tatlı. Burada ayarı bir kaçıyor, filmin en kötü adamı oluyor. .

  • Survivor 2020 Son Bölüm Sesli Fragmanı 20 Haziran İzle

Survivor 2020 113. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.