Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 3. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Survivor 2019 Türkiye Yunanistan 3. Bölüm Sesli Fragmanı izle

Survivor Türkiye Yunanistan 3. Bölüm Fragmanı sesli 4 subat pazartesi Survivor Türkiye Yunanistan 3. Bölüm tanıtımı izle Survivor Türkiye Yunanistan Son Bölüm Fragmanı tv8

TV8in fenomen yarışması Survivor bu akşam 13. sezonuyla ekranlara geri döndü. İlk bölümden büyük bir heyecana sahne olan Survivor 2019, bu yıl Türkiye – Yunanistan mücadelesine sahne oluyor. Peki Survivor 2019da ilk ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte hem bu sorunun cevabı hem de Survivor 2019 1. bölümde yaşananlar ve bu yılki yarışmacılar..

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8in fenomen yarışması Survivor bu akşam 13. sezonuyla ekranlara geri döndü. İlk bölümden büyük bir heyecana sahne olan Survivor 2019, bu yıl Türkiye – Yunanistan mücadelesine sahne oluyor. Peki Survivor 2019da ilk ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte hem bu sorunun cevabı hem de Survivor 2019 1. bölümde yaşananlar ve bu yılki yarışmacılar…
2 Şubat Cumartesi günü ilk bölümü ile TV8 ekranlarına gelen Survivor Türkiye- Yunanistan yarışmasında kazanan Türkiye oldu.

ÖDÜL OYUNU

Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ödül oyununda her iki takım denizde bulunan sala koştu. Her iki takım tamamen sala ulaşmaya çalıştı. Daha sonra denizde bulunan salı karaya çekmek için mücadele ettiler. Salı karaya ilk getiren takım Türkiye oldu.

Daha sonra sepete top atma oyunu oynandı. Türkiye 12, Yunanistan 9 topu sepete attı.

Survivor Türkiye Yunanistan 2. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.