Söz Dizisi 70.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Söz Dizisi 70.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Söz 70.Bölüm Fragmanı sesli 18 şubat pazartesi Söz 70.Bölüm tanıtımı izle Söz Son Bölüm Fragmanı star tv

Söz 69.Bölüm özeti

avuz, yaptığı büyük hamleyle Draganı köşeye sıkıştırıyor.

Yavuz yaptığı büyük hamleyle Draganı köşeye sıkıştırır. Yavuzun gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda, Draganı ona bırakmak zorunda kalır. Kopukun da yardımıyla Draganı Türkiyeye getirmek için Yavuzu zorlu bir süreç beklemektedir.

Nazlının Ateşle karşılaşmasının hemen ardından beklenmedik bir gelişme yaşanır. Ateşin yaşadığına canlı tanık olan Nazlı bu durumu Erdem ve Time anlatır fakat bütün aramalar yine sonuçsuz kalır. Ateşe dair bir ipucuna sahip olduğunu düşünen Nazlı bu işin peşini bırakmamakta son derece kararlıdır.

Sedanın yakalanmasının ardından Sami ile bağlantılı olduğuna dair şüpheler üzerine Tim harekete geçer ve Saminin izine ulaşabilmek için yoğun gayret gösterir. Sami ise güvenli bir yer olarak Samet’in evinde kendisini yurtdışına çıkaracak helikopteri beklemektedir. Timn ani operasyonu beklenmedik sonuçlara yol açacaktır.

Ayrıca Yavuz ve Derya buluştukları restoranda onları bekleyen sürprizden habersizdirler. Lindanın ansızın ortaya çıkışı bir anda tüm dengeleri değiştirecektir.

Söz 69.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.