Sol Yanım Dizisi 10. Bölüm Sesli Fragmanı 3 Şubat Özeti

Sol Yanım Dizisi 10. Bölüm Sesli Fragmanı 3 Şubat Özeti

Sol Yanım Dizisi 10. Bölüm Sesli Fragmanı izle 3 Şubat Özeti 2021 çarşamba star tv

Sol Yanım 9 bölüm özeti: Selim, kendini Serraya affettirebilecek mi? Serra ve Selimin ilişkisi bitme noktasına mı geliyor? Nilgün hesap sormak için İhsanın yanına gittiğinde nasıl karşılanacak? Selim, Asenanın kurduğu tuzağı ortaya dökecek mi? Burak yaptıklarından pişman mı oluyor? Nilgünün kapısını çalan gizemli kişi kim?

Kutlusay Malikanesinde geçen zor gecenin ardından Selimin kendisine Biricikin saatiyle ilgili imalı sorular sorması Serrayı yaralar. Selim, Nazlımla konuşup gerçeği öğrenince Aliden hesap sorar ve Asenanın yaptıklarını anlatmasını ister. Nilgün ise kızına hırsız iması yapılmasından son derece rahatsızdır. İhsanla konuşmak için ofisin yolunu tutar.

Burakın babası, sunduğu maddi imkanları kesince Burak parasızlıkla karşı karşıya kalır. Burak durumunu herkesten saklarken, Serra, Burakın babası ile konuşmasına kulak misafiri olur.

Burak ve Biricik, Serra konusunda tartışır. Burak, Biricike Serra yenilgisini kabul etmesini söylerken, kendisi de bu entrikalardan yavaş yavaş sıkılmaya başladığını hissettirir.

Gerçeği öğrenen Selim suçluluk duygusuyla perişan olur. Serraya kendini affettirmek için var gücüyle çabalayıp öfkesini yatıştırmaya çalışır ancak Serra kendisine yapılmış bu hakareti kabullenemez.

Sol Yanım 10. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.