Siyah Beyaz Aşk 20. bölümde Aslı nın hedefinde kim var?

Siyah Beyaz Aşk 20. bölümde Aslı nın hedefinde kim var?

Siyah Beyaz Aşk 20. bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Siyah Beyaz Aşk dizisinde Aslı, abisinin ölümünün ardından büyük bir değişime uğrar. Peki, Ferhat gerçekleri öğrenecek mi? Siyah Beyaz Aşk 20. bölüm için nefesler tutuldu.

Ferhat, söyleyemediği duygu dolu sözlerini Aslı uyurken söylüyor!

Ferhat, Aslının uyuduğu sırada içindeki güzel duyguları ortaya çıkıyor. Sert mizacının yanında, içinde taşığıdı aşk dolu duygularını saklamaktan yorulmuştur artık.

Siyah Beyaz Aşk yeni bölümü ile pazartesi akşamı saat 20.00de Kanal D de!

Aslı, içinde bulunduğu yaşamda kendini bir yabancı gibi görmeye başlıyor!

Ferhatla karşılaştığı günden beri silah sesleri kulağından gitmeyen Aslı, giderek bu yaşama ait olmadığını fark ediyor. Kendindeki değişimin farkına varan Aslı, Ferhattan önceki hayatını gözünün önüne getiriyor ve şuan yaptıkları karşısında şaşkınlık yaşıyor. Ferhatın tehlikeli dünyasında giderek ona benzemeye başlayan Aslı ne yapacak?

Aslı, bu sefer silahı tutan taraf oluyor!

Yiğit, Ferhat hakkındaki tüm gerçeği öğrenmiştir. Yeterin itiraflarıyla büyük gerçek ortaya çıkmıştır. Ferhatın gerçek babasının kimliğini artık Yiğitte bilmektedir ve Ferhata söylemek üzeredir.

Abisinin ölümüyle yıkılan Aslı, yaşadığı acıyla intikam almak istemektedir. Bu kez silahın karşısında değil, tetiği tutan taraftadır.

SİYAH BEYAZ AŞK 20. BÖLÜM 3. FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.