Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm Fragmanı izle

Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm Fragmanı izle

Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm Fragmanı izle Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm izle Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm Fragmanı izle Seni Bana Yazmışlar 7. Bölüm izle Seni Bana Yazmışlar Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

AŞKLARINI GERİ İSTİYORLAR! En beklemedikleri anda, sevgilileri tarafından terk edilen bir kadın ve bir erkek. Zeynep Yalçın’a aşık, Mehmet de Burcu’ya. İkisinin de amacı sevgilileriyle mutlu bir yuva kurmak. Ancak Zeynep evlenme teklifi almayı umarken, Mehmet de evlenme teklif edeceği gün terk edilir. İşte Zeynep ve Mehmet’in yolları bu olaydan sonra kesişir. Çünkü Yalçın ve Burcu birbirleriyle sevgili olmuş, bu uğurda eski sevgililerinden vazgeçmişlerdir. Her ne kadar birbirleriyle anlaşamasalar da artık Zeynep ve Mehmet’in ortak bir hedefi vardır. Yalçın’la Burcu’yu ayırmak.

Seni Bana Yazmışlar 6. Bölüm özeti

Mehmet maskeli ve kostümlü halde, tıpkı tanıştıkları günkü gibi Burcunun hayatını kurtarınca aklına yeni bir fikir gelir. Gerçek kimliğini açıklamadan, kendine Gizemli yabancı havası vererek Burcu’ya mektuplar yazacak, mesajlar yollayacak, çiçekler alacak ve kızı tekrar kendine aşık edecektir. Bu fikri öğrenen Zeynep hemen kolları sıvar ve Gizemli yabancı ile Burcunun arasını yapmaya girişir.
Bu arada Muhteşemin tehditiyle bunalan Yalçın cafeye gelen herkesten şüphelenmekte, paronayakca davranmaktadır. Onun bu durumu cafenin işlerini etkilemeye başlayınca Burcu olaya el koyar ve onu bir psikoloğa görünmesi için ikna eder. Yalçının yanında asistan olarak işe giren Cansudan bu gelişmeyi öğrenen Zeynep ve Mehmet, Yalçının gideceği psikoloğun yerine sürpriz birini geçirirler.
Bu gelişmelerin yanı sıra, Emre Cansunun kalbini kazanmaya çalışırken, Nihat da yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı Mediha ile Zeynepin ablası Ayşe arasında kalmıştır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.