Sen Anlat Karadeniz Dizisi 11 nisan 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz Dizisi 11 nisan 12. bölüm fragmanı yayınlandı

Sen Anlat Karadeniz 11. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Tahir ve Vedat bir kez daha karşı karşıya. Tahir, Vedatı tam öldürecekken Vedatın anlattıkları olayın seyrini değiştirir. Tahir tutuklanıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanı.

ATVnin heyecanla takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 12. bölüm fragmanını yayınladı. Dün akşam 11. son bölümü ile ekrana gelen dizide Vedat Tahire ne anlattı merak konusu. İşte yeni bölümden ilk görüntüler.

SEN ANLAT KARADENİZ 12. BÖLÜM FRAGMANI

SEN ANLAT KARADENİZ 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefesin akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefesin şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Berrakın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahirin zoruyla psikolojik destek almaya başlar. Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahiri delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedatı Karadenize gömmek. Vedatı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafanın Yiğiti kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahirin delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedatı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.