Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı 28 kasım

Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı 28 kasım

Sen Anlat Karadeniz 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı 28 kasım Sen Anlat Karadeniz Çarşamba akşamları ATVde yayınlanıyor. Dizi konusu ve oyuncularıyla ilgi odağı olan dizi Sen Anlat Karadenizde Tahir ile Nefes bir keş daha yol ayrımında kalıyor. Peki Sen Anlat Karadenizde bu kez iki aşık tamamen ayrılıyor mu

Sen Anlat Karadeniz heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek. Fragmanı heyecan yaratan Sen Anlat Karadenizde Nefes, Tahirden uzak kalabilecek mi?

Sen Anlat Karadeniz YENİ BÖLÜM FRAGMANI

“Ay Işığında Uluyan Kurt ile Mavi Tüylü Geyik yepyeni bir maceraya başlayacak!”

Geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadenize sığınan Nefesle, onu koruduğu için ailesinin büyük tepkisiyle karşılaşan Tahirin imkansız aşkı anlatılıyor.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir Nefese yaşayamadığı mutlulukları yaşatmaya kararlıdır. Düğün hazırlıkları başlarken Nefesin de Tahire bir sürprizi var. Fatih, Berrakın aşkıyla yanıp tutuşurken Murat kardeşinin yanındadır. Berraka açılması için Fatihe yardım eden Murat, Nazara da derman olabilecek mi? Sevdiğinin dayak yediğini duyunca onu Vedatın elinden alabilecek mi? Nefes hep hayalini kurduğu gelinliği sonunda giyer. Tahir ve Nefesin sevdası mutlu sona yaklaşmışken bu mutluluğa gölge mi düşecek?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.