Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı Vedat ve Nazar evleniyor

Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı Vedat ve Nazar evleniyor

Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı izleyenleri heyecanlandırdı. ATVnin büyük ilgiyle izlenen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Vedat ve Nazar evlenecek. Tahir ise Nefes ile kaçma planı kuruyor. Sen Anlat Karadeniz 20. yeni bölümü nefes kesecek. İşte o dakikalar.

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. Sen Anlat Karadeniz 20. yeni bölümüyle Çarşamba akşamı 20.00de ATVde.

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir çocuklarla eve gelince, Kaleli Konağı şenlenir. Yiğite kavuşan Nefes onun mutluluğunu yaşarken, bir yandan da kızı olduğunu bilmediği Ceylanla çok tatlı bir ilişki kurmaya başlar. Cümbür cemaat çaylığa gidince, tüm problemlerini unutur, güzel bir hafta sonu yaşarlar. Kaleliler için her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. Ancak Deli Tahirin, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefesi kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercanın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir.Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir?

SEN ANLAT KARADENİZ 20. BÖLÜM FRAGMAN

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.