Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm fragmanı Seyret Evleniyorlar

Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm fragmanı Seyret Evleniyorlar

Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölüm fragmanı Seyret Evleniyorlar Sen Anlat Karadeniz 15. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. ATVnin büyük ilgiyle takip edilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde Tahir ve Nefesin evlilik kararı izleyenleri şok edecek. İşte Sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölümden heyecan dolu o anlar.

Çarşamba akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz yeni bölümde heyecan dorukta. sen Anlat Karadeniz 15. yeni bölümüyle bu akşam 20.00de ATVde.

SEN ANLAT KARADENİZ 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. O ses Nefesin sesi olsa bile. Zaten yaylada söylediği Vedatın artığıyla evlenecek misin? sözünden dolayı Nefese çok kızgındır. Nefesin söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefesin de karşısında dağ gibi durur.

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar. Nefesin evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedatı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedatın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahirle Nefes evlenebilecekler mi?

SEN ANLAT KARADENİZ 15. BÖLÜM FRAGMAN


SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yiğitin geçici velayetini kazanan Vedat, yine şeytani bir planın peşine düşer ve oğlunu da alıp otelden ayrılır. Yiğitin nerede olduğunu bilememek Nefesi ve Tahiri çılgına çevirir. Bir de gayrı ahlaki hayat iddiası yüzünden Nefes Tahiri kendisinden uzak durmaya zorlayınca, güçlü takımın her bir üyesi ayrı ayrı yerlere savrulur ve ayrı ayrı yanarlar. Deli Tahir yine deliliğini yapar ve herkesin tekrar bir araya gelmesini sağlar. Ama bu delilik, Vedatın daha büyük bir planı devreye sokmasına neden olur. Nefes ve Tahirin bu plana verdikleri karşılık, Vedatın asla tahmin edemeyeceği bir şeydir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.