Sefirin Kızı Dizisi 41. Bölüm Sesli Fragmanı 22 Şubat Özeti

Sefirin Kızı Dizisi 41. Bölüm Sesli Fragmanı 22 Şubat Özeti

Sefirin Kızı Dizisi 41. Bölüm Sesli Fragmanı izle 22 Şubat Özeti 2021 pazartesi star tv

Sefirin Kızı 40. Bölüm özeti: Birbirlerinin yaralarını gören Sancar ve Mavi arasında artık çok başka bir bağ vardır. Mavinin başı polisle belaya girdiğinde de Sancar onu bir an olsun yalnız bırakmaz.

Kahramanla yaptığı planı boşa çıkan Halise farklı bir oyun kurmaya karar verir. Maviyi dışarıda değil kendini en güçlü hissettiği yer olan konakta yenecektir. Ancak Mavinin daha önce Sancarın hayatına giren hiçbir kadına benzemediğini anlaması çok da uzun sürmez.

Melekin babasıyla ilgili kaygıları artarken Mavi ile beklenmedik tanışmaları ikisinin kalbinde de başka yerlere dokunur. Melekin küçücük bir bakışı bile Mavinin içinde depremler yaratmaya yeter.

Elvanın yeni dükkan telaşı devam ederken komşusu Bora ile Mavinin yolları da tekrar kesişir. Mavi sürpriz bir karar alırken Bora da Mavinin yüreğini acıtan derdini Elvandan öğrenir. Elvan ise kendini, Borayı merak etmekten alamaz.

Evladını kaybetse de hala bir anne olan Mavi, aslında Melekin acısını da ilk gören olur. Kendi acısına rağmen Sancara Melek konusunda destek olmaya çalışır. Ne var ki babasını asla paylaşmak istemeyen Melek, çocuk kalbinin çektiği acıyla kendisini tehlikeli bir yola sürükleyecektir.

Sefirin Kızı 41. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.