Savaşçı yeni sezondan çarpıcı fragman ne zaman başlıyor?

Savaşçı yeni sezondan çarpıcı fragman ne zaman başlıyor?

Savaşçı yeni sezondan çarpıcı fragman! Savaşçı yeni bölümler ne zaman başlıyor? FOXun sevilen asker dizisi Savaşçının merakla beklenen yeni sezon tanıtımı yayınlandı! Savaşçı 3. yeni sezonu ne zaman başlayacak? Fox TVde pazar günleri ekrana gelen Savaşçı, Kılıç Timinin başından geçen kahramanlık hikayelerini ekrana aktarıyordu. Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlunun oynadığı Savaşçı dizisi 48. bölümü ile sezon finali yapmıştı. Dizinin yeni sezon fragmanında, bağımsız Türk devletlerinin bayraklarıyla Kılıç Timi dikkat çekiyor.

Limon Filmin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezlinin paylaştığı dizi, bağımsız Türk devletlerinin bayrakları ve Mustafa Kemal Atatürk imzalı fragmanıyla yine farkını gösterdi.


Savaşçı yeni sezonuyla yakında FOXta! Fox TVde pazar günleri ekrana gelen Savaşçı, Kılıç Timinin başından geçen kahramanlık hikayelerini ekrana aktarıyordu. Başrollerinde Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlunun oynadığı Savaşçı dizisi 48. bölümü ile sezon finali yapmıştı.

Savaşçı SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Öldü sanılan Leylanın ortadan kaybolması kafaları karıştırır. Bu arada Kopuz Albay Leylayla ilgili önemli bilgilere ulaşır. Ancak Seyfiden gelen bir istihbarat Leylanın başta Yüzbaşı Kağan olmak üzere, Kılıç Timine saldırı planları içinde olabileceği ihtimalini yükseltir. Bağlantılı olduğu yapının yönlendirmesiyle harekete geçen Leyla, sonunda şeytani hamlesini yapar.

Twitter Reklamlarına ilişkin bilgiler ve gizlilik
Leylanın bu hamlesi sadece Kağanın değil, Kutalmış Paşa, Albay Kopuz ve Kılıç Timinin diğer üyelerinin de hayatında büyük kırılmalara sebep olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.