Sana Bir Sır Vereceğim Yeni 3.Bölüm Fragman İzle

Sana Bir Sır Vereceğim Yeni 3.Bölüm Fragman İzle

Sana Bir Sır Vereceğim 3. bölüm fragmanı fox ekranlarında yayınlandı. Sana Bir Sır Vereceğim 3. bölümde neler olacak. Tilki yeni ailesine geri döndü. Çocukların sırrı ortaya çıkacak mı?

Sana Bir Sır Vereceğim bu hafta 3. bölümüye ekranlarda olacak. Bu hafta ki bölümde Kemal eve gelir. Fakat bu durumdan hiç kimse memnun değildir. Çünkü o aslında Kemal değildir. Eve gelen doğaüstü transformasyon geçiren Buraktır.

Eve Kemal kılığında gelen Burak aile için büyük bir tehdittir. Çünkü Burak, Kuzgunun etkisi altındadır ve sahip olduğu doğaüstü güç aileyi ele verecek özelliktedir. Burakın eve gelişi ise sadece Sevgi için iyi bir anlama sahiptir. Çünkü Burak Sevginin kızı Deryanın nerede olduğunu bilmektedir.Sevgi kızının yerini öğrenme umudu beslerken kızı Derya Kuzgun’un elinden kaçıp kurtulur.

Aylin ve Tilki ise okulun düzenlediği bir kampa katılırlar.Kampta Çağlanın Tilkiyle olan samimiyeti Aylini çileden çıkarır. Kardeş olarak bilinen Aylin ve Tilki aynı çadırda uyumak zorunda kalırlar ve geceyi beraber geçirirller.

Sana Bir Sır Vereceğim 3. bölümüyle 19 Temmuz Cuma akşamı FOXtvde.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.