Payitaht Abdülhamid Dizisi 77.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Payitaht Abdülhamid Dizisi 77.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Payitaht Abdülhamid 77.Bölüm Fragmanı sesli 8 mart cuma Payitaht Abdülhamid 77.Bölüm tanıtımı izle Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Fragmanı trt1

Payitaht Abdülhamid 76.Bölüm özeti

Abdülhamid, Tahsin Paşanın ihanetiyle sarsılmıştır. Abdülhamid, kadim dostuna sonuna kadar itimat etmek isterken, Ahmet Paşa, Tahsin Paşanın hain olduğunu hünkara kanıtlamaya kararlıdır. Abdülhamid bu ihanetin doğru olup olmadığını anlamaya çalışırken, Vembery şeytanın tertibini yapar. Hem Tahsin Paşanın ağzını kapatır, hem de şehzadenin elini bağlar. Sabahattinle yaptıkları ittifak da meyvelerini vermeye başlar.

Halil Halid Jorisin attığı ağa düşer ve Payitahtı eroin illetinden korumak için harekete geçer. Jorrisi yakalamayı umut ederek açtıkları bir kapı onları bir çıkmazsa iter.

Şivenaz, Zeynepin Mehmet Selimle evlenmesi için, Halil Halidden nefret etmesini sağlayacak büyük bir tertip hazırlar. Şivenaz zaferini kutlarken, kendisine kurulmuş başka bir oyundan habersizdir . Bu oyunun kaybedeni Şivenaz olacak ve nihayet maskesi düşecektir. Şivenaz gerçek yüzü ortaya çıkınca ne yapacaktır?

Bidar ve Naimeyi şok eden haber nedir? Halil Halid Jorris savaşında kazanan bu defa kim olacak? Abdülhamid Tahsin Paşanın hangi hamlesiyle ona karşı itimadını kaybedecek?

Payitaht Abdülhamid 77.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.