Payitaht Abdülhamid Dizisi 75.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Payitaht Abdülhamid Dizisi 75.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Payitaht Abdülhamid 75.Bölüm Fragmanı sesli 22 şubat cuma Payitaht Abdülhamid 75.Bölüm tanıtımı izle Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Fragmanı trt1

Payitaht Abdülhamid 74.Bölüm özeti

Abdülhamide muhalif olanların desteğini alan Sabahattin sahaya tekrar çıkar. Ama bu sefer arkasında Rothshild vardır. Rothshild Jön Türkleri kullanarak Abdülhamidin üstüne gelir. Askerlerini savaş alanına salan bir komutan edasıyla adamlarına görevlerini dağıtır. Sonra da ihtiyacı olan parayı Sabahattine götürmek üzere Patiyahttan ayrılır. Paraların gittiği yerde, Abdülhamidin onlar için hazırladığı muazzam bir tertibi vardır.

Halil Halid nihayet Camgözün intikamını alır. Joris de Payitahın altını üstüne getirip Abdülhamidi yıkmak için keskin bıçağı Ozanyan ve acımasız eli Garo ile harekete geçer. Halil Halid ve adamları önlerindeki tek engeldir. Jorisin gözünü diktiği mahallede çalışan Zeynep, Jorisin alçak saldırısının kurbanı olmak üzeredir.

Naimenin başına gelenler, Abdülhamid ve Bidarın yüreğine büyük bir ateş düşürür. Seniha, Şivenaza güvenmenin bedelini ağır öder; Abdülhamid ve Mahmutla karşı karşıya gelir Seniha Payitahta veda ederken, Zeynep de hayata veda etmek üzedir. Şivenazın hapsinden kurtulan dayısı, Bidara gerçekleri söyleyecek mi? Rotschild Abdülhamidin büyük tertibi karşısında ne yapacak?

Payitaht Abdülhamid 74.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.