Payitaht Abdülhamid 71 Bölüm Tanıtımı izle

Payitaht Abdülhamid 71 Bölüm Tanıtımı izle

Payitaht Abdülhamid 71 Bölüm Fragmanı 25 ocak 2019 cuma Payitaht Abdülhamid dizisinin 71 Bölüm yeni Fragmanı seyret Payitaht Abdülhamid Son Bölüm Fragmanı trt1

Payitaht Abdülhamid 70 Bölüm özeti;

Abdülhamid, Fuatın hainliğini kendi gözleri ile görmüştür. Sadece onu değil, işbirlikçilerini de cezalandırmak için büyük bir tertip yapar.

Halil Halid Samuel belasından kurtulmuş, ama Zeynepi de kaybetmiştir. Rothshild Abdülhamidi alt etmek için elindeki en tehlikeli adamı, Edward Jorris ile birlikte Payitahta gelir. Jorris Payitahta adım atar atmaz, Halili can evinden vurur. Adım adım onu kurduğu kapana çeker.

Abdülhamid keskin zekasıyla Vemberyin neyin peşinde olduğunu anlar. Vembery ise, Şivenaz ve Fuatın esaretinden kurtulmak için çok tehlikeli bir oyun oynar.

Bidar, Abdülhamide Naime ve Abdülkadirin Şivenaz ile kurdukları ortaklıktan bahseder. Ailede iyice gerilen ipler kopma noktasına mı gelecek? Şivenazın sarayda düşürdüğü not, onun sonu mu olacak? Halil Halid Jorrisin kurduğu tuzağa düşecek mi? Abdülhamid Fuat için nasıl bir hüküm verecek ve Rotshildle nasıl bir siyasi düelloya girecek?

Payitaht Abdülhamid 70 Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.