O Kız 19. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 19. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 19. Bölüm Fragmanı izle O Kız Son Bölüm Fragmanı seyret O Kız 19. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 18. Bölüm özeti Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizinin seyirci ile buluşacak olan 18. bölümünde Melek, yeni planını uygulamaya koyuyor!

Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizinin seyirci ile buluşacak olan 18. bölümünde Melek, yeni planını uygulamaya koyuyor!

Melek’in bakışları Zeynep’e kilitlenmiş durumdadır… Artık kızı olduğunu öğrenmiştir. Fakat kafası karmakarışık vaziyettedir… Doruk, Sitare cephesini ezmeye devam etmektedir. Kadir’in haberlerinin unutulması ve gündemin değişmesi için Zeynep ve Ozan’ın sunuculuğunu yapacağı bir davet ayarlar. Bu davet Zeynep ile daha fazla yakınlaşmasını sağlar ve Kadir ile Melek karşı karşıya gelir.

Kadir, Melek’ini görmenin mutluluğundayken, Melek ise büyük bir vicdan azabı rolünü oynamanın zorluğundadır… Artık tek amacı, Sitare’nin elinden kızı Zeynep’i alabilmek olacaktır.

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de

O Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: O Kiz 19 Bolum Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.