O Kız 15. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 15. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 15. Bölüm Fragmanı izle O Kız Son Bölüm Fragmanı seyret O Kız 15. Bölüm tanıtımı neler yaşanacak

O Kız 14. Bölüm özeti Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizinin seyirci ile buluşacak olan 14. bölümünde Ozan, Zeynep’e aşkını ilan ediyor!

Kanal D’nin, yapımını Content House’un üstlendiği çok konuşulan dizisi O Kız, yine çok izlenecek bir bölümle ekrana geliyor. Yayınlanan her bölümü ile izleyiciden büyük beğeni kazanan dizinin seyirci ile buluşacak olan 14. bölümünde Ozan, Zeynep’e aşkını ilan ediyor!

Sitare’nin maskesini düşürme niyetine giren Doruk, aslında Sitare’nin tuzağına düşmüştür. Doruk her şeyin Sitare’nin oyunu olduğundan emindir. Sitare ve Ozan’a yaşadıkları çarpık ilişkiyle ilgili açıkça patlaması üçlü arasındaki yayları iyice gerer. Ozan, Doruk tehdidinden tamamen kurtulmak için Zeynep’e ilan-ı aşk eder.

O Kız 14. Bölüm Fotoğrafları
O Kız 14. Bölüm Fotoğrafları
Doruk, Sitare’nin tuzağına düşüyor! “O Kız” yeni bölümü ile 21 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de……

Zeynep, Sitare’nin telkinleriyle ne kadar içinden gelmese de Ozan’a gerçek bir şans vermek için kendini zorlar. Melek, ajansa tamamen girmesiyle Doruk’un gölgesi gibi, devamlı peşindedir ama Doruk onun ilgisine karşılık vermez.

O Kız, heyecan dolu yeni bölümleri ile her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

O Kız Yeni Bölüm Fragmanı

Alternatif link: O Kiz 15 Bolum Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.