Nöbet Dizisi 2.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Nöbet Dizisi 2.Bölüm Sesli Fragmanı izle

Nöbet 2.Bölüm Fragmanı sesli 10 mart pazar Nöbet 2.Bölüm tanıtımı izle Nöbet Son Bölüm Fragmanı show tv

Nöbet 1.Bölüm özeti

Elmalıda havada hüzün ve intikam var!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin amansız mücadelesini konu alan Nöbet başlıyor!

Hatay Elmalıda teröristlere karşı gerçekleşen çatışmalar etrafında, Türk Silahlı Kuvvetlerinin yaşadıklarını ekrana getirecek Nöbet Pazar akşamları Show TVde olacak.

ELMALIDA HAVADA HÜZÜN VE İNTİKAM VAR!

Jandarma Komutanı Yüzbaşı Orhan Korkut, teröristlerle yaşanan sıcak çatışmada askerini korumak için kendi canını feda ederek, şehit düşer. Onun yerine gelen Binbaşı Barış, evlatlarının başını öne eğmemeye ve Orhan Yüzbaşıyı şehit eden hainleri bulmaya yemin etmiştir!

Jandarma Özel Harekat timinin komutanı Jandarma Yüzbaşı Yiğit Alkan ise dağlarda Orhan Yüzbaşının şehit olduğu saldırının da arkasında olan Jiyan kod adlı teröristin peşindedir. Devre arkadaşı ve yakın dostunu öldüren teröristi bulmaya o da yeminlidir.

Bu iki gözüpek asker, Hatayda huzursuzluk çıkarmak isteyenlere karşı birlikte mücadele edeceklerdir.

Barış Binbaşı daha bölgeye adım atar atmaz, bölgenin zenginlerinden Ziya Cevran huzursuzluk çıkarmıştır. Ziya Cevran ve oğlu Feritin daha birçok sorun çıkaracağı ve kontrol altında tutulmaları gerektiği aşikardır.

Tüm bunlar olurken Yiğit Yüzbaşı, Jiyan ile ilgili bir istihbarat alır, timiyle beraber peşine düşer. Barış Binbaşı da aynı terör örgütünün ahin bir plan peşinde olduğunu farkeder ve bölgenin en ıssız vadisinde Jandarma Kuvvetlerine kurulan pusuyla karşı karşıya kalır

Nöbet 2.Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.