Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm final fragmanında Kösem Sultan ölüyor

Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm final fragmanında Kösem Sultan ölüyor

Fox TV ekranında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm final fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Muhteşem Yüzyıl Kösem final bölümünde Kösem Sultan ölüme yenik düşüyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz Muhteşem Yüzyıl Kösem final bölümü ile bu akşam ekrana geliyor.

Ekranların sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm final fragmanları yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi final bölümümde Kösem Sultan ölüme yenik düşüyor. Kafesteki Sultan İbrahimin kaçtığı tavatürü payitahta yayılıyor. İsyan çıkmasından korkan devlet ricali Sultan İbrahimin katledilmesini istiyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz Muhteşem Yüzyıl Kösem 30. bölüm finaliyle bu akşam Fox TV ekranında.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 30. BÖLÜM FRAGMANI

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 30. BÖLÜM FİNAL ÖZETİ

Muhteşem Yüzyıl Kösem de bu hafta Kösem Sultan ölüme yenik düşüyor!

Kafesteki Sultan İbrahim’in kaçtığı tevatürü bütün payitahta yayılıyor! İsyan çıkmasından korkan Ulema ve Devlet ricali Sultan İbrahim’in katledilmesini istiyor! Kösem Sultan hayatının en zor kararını veriyor! Turhan Sultan, Kösem Sultan’ın saltanat naibeliğini alıp, onu öldürmek istiyor!

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 30. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Bunu öğrenen Kösem Sultan, torunu 4. Mehmedi zehirlemeye kalkıyor! İfşa olan Kösem Sultan, 4. Mehmed’i tahttan indirmek için saray baskını düzenliyor! Saray baskınını öğrenen Turhan Sultan, tedbirini alıyor! Tek başına kalan Kösem Sultan öldürülüyor! Muhteşem Yüzyıl Kösem final bölümüyle 27 Haziran Salı FOXta!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.