Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm Fragmanı izle

Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm Fragmanı izle Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm izle Muhteşem Yüzyıl Son Yeni Bölüm Fragmanı izle Seyret

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi

Muhteşem Yüzyıl Osmanlı’nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalara ışık tutuyor.

Dizide, Osmanlı’nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım’dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem’in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi ele alınıyor.

Gerçek bir tarihi uyarlama olan dizide izleyiciler, sarayın ve Osmanlı’nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkına, hırslarına ve entrikalarına şahit olacak

Muhteşem Yüzyıl 25. Bölüm ÖZETİ

Sultan Süleymanın boynuna hançerini dayayan Victoria, kocasının öcünü almaya çok yaklaşmıştır. İbrahimin verdiği zehirli lokumlarla başbaşa kalan Hürrem ve Leo ise ölümle burun burunadır. Hürrem ve Leo, İbrahimin sarayından canlı kurtulabilecek mi?

Sultan Süleyman Victorianın Layoşun gönderdiği bir suikastçı olduğunu öğrenir. Victoriayı hareme kendi elleriyle sokan İbrahimden hesap soracaktır. Matrakçı ise olup bitenden habersiz, İbrahim Paşa’nın Sadıkayı evlenmek üzere kendisine teslim etmesini beklemektedir. Sultan Süleyman Victoriayı İbrahim Paşaya getirenin Matrakçı olduğunu öğrenir.

Sultan Süleyman, canını almaya cüret eden Layoşun cezasını tez zamanda vermeye kararlıdır. Divanı toplayan Sultan Süleyman Budin seferi kararını açıklar.

İbrahim Filibedeki otağındayken, Sultan Süleymanın ordusu Edirnedeki ordugaha yerleşmiştir. Gül Ağa Edirne Sarayında, Sultan Süleyman’ın sefere çıkmasını bekleyen Hanedan’a muazzam bir hizmet sunmaktadır. Gül Ağa hizmetlerinin mükafatı olarak, Hanedana Topkapıda hizmet etmeye devam edecektir.

Mustafa aklına Sultan Süleymanla sefere gitmeyi koymuştur. Babasıyla ordugahı ziyaret ettiğinde, İbrahimin ordusuna katılmak üzere kaçar. Yol iz bilmeyen Mustafa, kaçtığına pişman olur.

Sultan Süleyman ve İbrahim Paşa’nın orduları Macaristanda buluşurlar. Tek hedefleri vardır: Budine ilerleyip Layoşu yok etmek!

Muhteşem Yüzyıl 26. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.