Masum Dizisi 65. Bölüm Sesli Fragmanı izle 26 Mayıs 2020

Masum Dizisi 65. Bölüm Sesli Fragmanı izle 26 Mayıs 2020
Masum 65. Bölüm Fragmanı 26 Mayıs Salı Masum Dizisi 65. Bölüm Sesli Fragmanı izle 26 Mayıs 2020 salı kanal7

Masum 64. Bölüm özeti Masumda bugün Urmila Rashiyle birlikte büyükanne için bir tuzak hazırlar. Kokila ise Rashinin her hareketini dikkatle inceler. Rashi kendi kurduğu tuzağa mı düşecek?

Rashi Gopinin her konuda kendinden üstün olmasını kabullenemez. Hetal ise Rashiye kendi hataları yüzünden başkasına kızmaması gerektiğini söyler. Urmila ise Rashiyi arayıp sandığı almak için yeni bir plan düşündüğünü söyler. Gopinin sürekli övülmesine dayanamayan Rashi annesinin planını uygulamaya karar verir. Urmila büyükannenin yemeklerine koyması için Rashiye uyku hapı verir. Rashi sütlaç hazırlayıp büyükanneye götürür. İlaçlı sütlacı yemeyen büyükanne Kokiladan yemesini ister. Kokila ise sütlacı Rashiye yedirmek ister. Rashi kendi kazdığı kuyuya mı düşecek?

Masumda bugün Urmila Rashiyle birlikte büyükannenin sandığını çalmayı başarır ve açmak için gizli bir yere götürür. Rashi bir an önce eve dönmek ister. Rashi kimse fark etmeden eve ulaşabilecek mi? 64. Bölüm Rashi Urmilayla birlikte büyükannenin sandığını gizlice evden çıkarır ve açmak için uygun bir yer arar. Bir anda polis sireni duyan Urmila Rashiyle birlikte saklanır. Rashi saklanmak isterken sandığı büyük bir kuyuya düşürür. Panikleyen Rashi annesinden bir çözüm üretmesini bekler. Urmila ise kızına eve gitmesini söyler. Öte yandan Jigar Rashiyi evde bulamayınca endişelenmeye başlar ve onu aramaya çıkar. Rashi sütçüden önce eve gitmek için acele eder. Rashi kimseye yakalanmadan eve gidebilecek mi?

  • Masum Son Bölüm Yeni Fragmanı 26 Mayıs 2020 Salı Kanal7

Masum 65. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.