MasterChef Türkiye 40. bölüm yeni fragmanı 29 ağustos 2020 izle

MasterChef Türkiye 40. bölüm yeni fragmanı 29 ağustos 2020 izle

MasterChef Türkiye 40. bölüm yeni fragmanı 29 ağustos 2020 izle MasterChef Türkiye 40. Bölüm Fragmanı (29 Ağustos Cumartesi)

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve büyük beğeniyle takip edilen MasterChef Türkiye 28 Ağustos 2020 yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. MasterChef Türkiyenin 39. bölüm tanıtımı yayınlandı. MasterChefte 2 dokunulmazlık ve bir masterclassın ardından yarışmacılar bu kez sütlü tatlı yapımında karşı karşıya gelecek.

Ancak yarışmacılar bu kez takım halinde değil, bire bir düello şeklinde mücadele edecek. Tatlı yapımı sırasında yarışacak kişiler aşağıda tezgah başında beklerken, diğer yarışmacılar ise yukarıdan onları seyrediyor. Bu sırada yarışan kişilere sürekli sözlü müdahalelerin olması da gergin anların yaşanmasına neden oluyor.

MasterChef Türkiye 39. bölüm fragmanında bir diğer dikkat çeken konu ise Mehmet Şefin yaşanan bir olay üzerine, Bu rezilliğe gülünmez, ben olsam oturur ağlarım demesi dikkat çekiyor. Peki heyecan dozunun giderek arttığı MasterChef Türkiye yeni bölümünde başka neler yaşanacak? İşte MasterChef Türkiyenin yeni bölüm tanıtımı.

MasterChef Türkiye 40. Bölüm Fragmanı

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.