Lale Devri 110.Bölüm Fragmanı Seyret 20 Nisan Cumartesi Fox Tv

Lale Devri 110.Bölüm Fragmanı Seyret 20 Nisan Cumartesi Fox Tv

Lale Devri 110.Bölüm Fragmanı Seyret 20 Nisan Cumartesi Fox Tv, Lale Devri 110.Bölüm Fragmanı izle, Lale Devri Son Bölüm Fragmanı Seyret, Lale Devri Yeni Bölüm Fragmanı izle
Yönetmen: Kemal Uzun
Oyuncular: Tolgahan Sayışman, Serenay Sarıkaya, Selen Soyder, Hatice Aslan, Kenan Bal, Gül Onat, Pamir Pekin, Açelya Elmas, Gökhan Atalay, Ayten Soykök, Hakan Pişkin, Ali Aykut Yılmaz, Sertaç Tartan, Ege Ardıç, Erdal Biligen
Senaryo: Eylem Canpolat, ışıl Sönmez Sarhan, Berfu Soner, Sema Ergenekon
Bazen mutluluk ve acının yolları kesişir Her çıkışın bir inişi, her güzelliğin bir sonu vardır. Kimi başkasının mutsuzluğuyla beslenir, kimi zenginliğinin ardına gizlenir. Taşkıranlar İstanbul sosyetesinin gözde ve zengin ailesiyken zor günlerin eşiğindedirler. Ilgazlar ise Kayseri’den İstanbul’a taşınmış gittikçe zenginleşen bir ailedir. Bir ailenin kaderi artık diğerlerinin elindedir.
Lale Devri göz kamaştırıcı kadrosu, etkileyici öyküsü ve yepyeni bölümleriyle Cumartesi akşamları FOX’ta.

Lale Devri 110.Bölüm Fragmanı izle Zümrüt, uzun zamandır planladığı intikamını almıştır! Perişan olan Ilgaz ailesi, Toprak’ın kreşinde toplanır. Çınar, kendisinden saklanan sırların hesabını, herkesten tek tek soracaktır. Zümrüt zaferinin keyfini çıkarırken, sevincini Kerem’le paylaşmak ister. Ancak Kerem’in öfkesi büyük olacaktır. Azra’yla dertleşmek isteyen Kerem, onun da işin içinde olduğunu öğrenince beyninden vurulmuşa döner.

Lale Devri Son Bölüm Fragmanı izle Toprak aileye ev ararken, Çınar da yeni bir iş kurmak için kolları sıvar. Toprak aileyi kenetlemek için Çınar’ı ikna eder. Ancak tek eksikleri, Çınar’ın affedemediği Necip olacaktır.Toprak ev konusunda Çınar’a bir sürpriz hazırlar. Ama aile için, en güzel sürpriz tüm sevdiklerinin aynı masa etrafında toplanması olacaktır. Çınar, geleceğe umutla bakmaya başlar, ancak alacakları bir haber, tüm aileyi şoke edecektir!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.