Kuruluş Osman Dizisi 89. Bölüm Fragmanı 6 Nisan Seyret

Kuruluş Osman Dizisi 89. Bölüm Fragmanı 6 Nisan Seyret

Kuruluş Osman 89. Bölüm Fragmanı. Kuruluş Osman Son Bölüm Fragmanı izle Kuruluş Osman Dizisi 89. Bölüm Fragmanı 6 Nisan Seyret atv

Kuruluş Osman 88. Bölüm özeti Osman Bey, kıyasıya çarpıştığı maskeli düşmanını elinden kaçırır. Buna Barkın sebep olur. Osman Bey Barkına karşı nasıl bir tavır alacaktır? Söğütteki patlama da ağır yaralanan Şeyh Edebalı ayrıca zehirlenmiştir. Edebalıyı iyileştirmek için çareler aranmaktadır. Bir yandan da bunu kim yaptı sorusu dolaşır ortalıkta. Bala Hatun Cornelia ve Zehrayı çağırtır. Ustanın emriyle Edebalıyı zehirleyen Cornelia açığa çıkacak mıdır? Edebalı şifasını bulacak mıdır?

Karanlık güçlerin yeni hedefi Selcan Hatun

Karanlıktaki düşmanlarını açık etmek için Osman Bey, Gündüz Bey ve Ayşe Hatun üzerinden büyük bir oyun kurmuştur. Herkes Turgut Bey ve Kossesin, Osman Beye düşman olduğuna inanmaktadır. Usta ve Nikola bu düşmanlığı kendi lehine çevirmek için nasıl hamleler yapacaklardır? Bu düşmanlık Barkını hataya sürükleyecek midir? Karanlık güçlerin yeni hedefi Selcan Hatundur. Kayı Obasının bacı beyi olan Selcan Hatun şehit mi edilecektir?

Osman Bey ve Alpleri İnhisara sızıyor

Bütün yaşananlara rağmen Osman Bey İnegöle giden kapıları tek tek açmakta kararlıdır. Bunun için ilk hedefi İnhisar Kalesidir. Osman Beyin sinsi düşmanı Usta, onun planlarını çözebilecek midir? Turgut Alp, Kosses ve Alpleriyle İnhisara sızan Osman Bey İnhisarı fethedebilecek midir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağa ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmazın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivitin üstlendiği Kuruluş Osman, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kuruluş Osman 89. Bölüm Fragmanı

Diğer Dizi Fragmanları

Arka Sokaklar Fragman

Yasak Elma Fragman

Gönül Dağı Fragman

Kaderimin Oyunu Fragman

Sadakatsiz Fragman

Kuruluş Osman Fragman

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.